Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Studio Relax kollaasi

Konseptisuunnittelu: NLUX RELAX

CASE: vitamin.fi Lifestyle Spa

NLUX RELAX -konsepti on suunniteltu auttamaan yrityksiä hyvinvointimatkailun kehittämisessä nopeasti ja edullisesti.

Hyvinvointituotteissa laadun tulee näkyä ja tuntua niin paikan, ilmapiirin, puitteiden, palvelun ja tuotekokonaisuuksien kuin henkilökunnan ammattitaidonkin suhteen. 

Kokonaisuuden tulee stimuloida kaikkia aisteja esteettisessä ympäristössä. NLUX RELAX -tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja, segmentoituja, markkinoituja ja toteutettuja kokonaisuuksia, joissa asiakas kokee pohjoismaisen luksuksen aidoimmillaan.

Muotoilemme palvelusi pohjoismaisen luksuksen vaatimalle tasolle ja luomme ainutlaatuisiin kokemuksiin tähtääviä palvelukonsepteja. 

Autamme löytämään ja tunnistamaan yrityksesi asiakkaille luotavan lisäarvon lähteet. Analysoimme toimintaympäristösi merkittävät muutokset, kehitämme uutta arvoa luovia konsepteja ja muotoilemme ne merkityksellisiksi asiakaskokemuksiksi. 

Luomme strategioita, innovaatioita ja designia, joiden avulla luotu aineeton arvo konkretisoidaan ja muutetaan euroiksi.

Previous slide
Next slide

Vitamin.fi Lifestyle Spa on aistimaailma, jossa yhdistyvät vitamin.fi -konsepti, esteettisesti aisteja hellivä tila-arkkitehtuuri (värit, tuoksut, tilaratkaisut, sisustus, äänet, kuvat) sekä ajan kuumimmat hoitomuodot. 

Skandinaavisuudelle ja suomalaisuudelle rakennettu konsepti on ainutlaatuinen lajissaan. Siinä suomalainen luonto, pohjoismainen elämäntapa sekä erinomainen palvelu muodostavat moniaistillisen kokonaisuuden. 

Studio Relax kollaasi

Hoitolan arkkitehtuuri, luontoelementtien läsnäolo ja hoitojen korkealuokkaisuus hemmottelevat jokaista kävijää niin kuulo-, näkö-, maku, haju- kuin kosketusaistienkin kautta. Hoitolassa asiakkaat kokevat rentoutumisen keskellä hiljaisuutta, rauhaa ja luonnonkauniita maisemia laadukkaassa ja esteettisessä ympäristössä urbaanissa kaupunkimiljöössä. 

Luonnon omat voima-aineet – tuli, vesi, maa ja ilma – luovat hoitohuoneisiin oman tempperamenttinsa ja luonteensa. Voit kuulla miten neljä vuodenaikaa avautuu ajattomana ja mystisenä, suomalaisen äänimaiseman värittämänä.  vitamin.fi Lifestyle Spa tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta – tilaa ajatella ja hengähtää.

Studio Relax kollaasi
Studio Relax

Tutustu muihin NLUX asiakaskasreferensseihin ja projekteihin

Ota yhteyttä