Elämanmakuisia tarinoita
Inspiroidu pohjoismaisesta elämäntyylistä

Ruukin kehräämö Mathildedalissa

Sinin ensimmäiset alpakat tulivat Chilestä vuonna 2004. Aluksi villa lähetettiin Englantiin kehrättäväksi, koska Suomen silloiset kehräämöt eivät riittävän hyvin pystyneet käsittelemään hienoa alpakkakuitua. 

Tästä idea syntyi – oma pienkehräämö mahdollisti myös pitkäaikaisen unelman työskentelystä yhdessä Leenan kanssa! Tälläkin hetkellä Ruukin kehräämö on Suomen ainoa alpakanvillaa puhtaana käsittelevä kehräämö.

INSPIRAATIOTA LOMALLESI

Hae inspiraatiota, valitse valmis elämyspaketti ja tee lomastasi täydellinen.

Tutustu koko mallistoon

The Bärö

The Barö on ekologisesti rakennettu korkealuokkainen saaristohotelli maailman upeimman saariston syleilyssä, Barösundin alueella Inkoossa. Täällä yhdistyy meren läsnäolo, viimeistelty arkkitehtuuri ja henkilökohtainen palvelu.

Lue lisää »

Haltia Lake Lodge

Haltia Lake Lodge sijaitsee Nuuksion upean kansallispuiston sydämessä kaukana hälystä ja turhuuksista, Koe hyvän elämän ainekset lintukodossa.

Lue lisää »

Lillan Hotel & Kök

Tunnelmallinen boutique-hotelli, aamiaiskahvila sekä illallisravintola Kök kauniissa Viinikan puutarhakaupunginosassa, vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. 1928 rakennetussa kauniissa puurakennuksessa sijaitsevassa hotellissa pääset nauttimaan yksilöllisistä huoneista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Lue lisää »
Vanha Pappila Hetki

Vanha Pappila Hetki

Vanha Pappila Hetkestä löydät laadukkaan hotellimajoituksen, herkullisia makumaailmoja ja ihania sisustuslöytöjä. Yli 130 vuoden ajan pappila on tarjonnut vieraanvaraisen kodin tutuille ja tuntemattomille. Nyt on sinun vuorosi.

Lue lisää »
hahkiala

Hahkialan Kartano

Hahkiala on piilotettu helmi keskellä kauneinta Hämettä ja odottaa löytäjäänsä. Tule osaksi tarinaamme ja nauti eräkartanomme maanläheisestä tunnelmasta.

Lue lisää »
Tertin kartano ulkokuva järveltä

Tertin Kartano

Koe ikoninen sesonki lähiruoka lounas- ja brunssi Mikkelissä, sekä löydä samalla ihanimmat lahjatavarat, sisustustuotteet ja luomuherkut itselle tai ystävälle

Lue lisää »

LappeanLohi

LappeanLohi sijaitsee komeiden rantakallioiden päällä, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen varrella, Lappean kuuluisan lohisuvannon puolivälin paikkeilla.

Lue lisää »

Mathildedalin kesä

Mathildedalin ruukkikylä sijaitsee Teijon kansallispuiston kupeessa, puhdasvetisen Matildanjärven ja meren äärellä. Hyväntuulisessa ja eläväisessä kylässä järjestetään konsertteja, keikkoja, taidenäyttelyitä, teatteria, tapahtumia ja monenlaisia juhlia läpi vuoden.

Lue lisää »
Isonkenkäisten Klubi kota ruokaa avotulella EAT

Isokenkäisten Klubi

Lempeä erämaa ympärillä, raikasta ilmaa keuhkojen täydeltä ja ihanaa rauhaa kaukana kiireestä. Kauniit, vanhat rakennukset kertovat menneiden sukupolvien tarinoita kun juoksutat kättäsi vanhaa hirttä pitkin.

Lue lisää »
Hawkhill

Hawkhill

Hawkhillin huvilat ja mökit sijaitsevat kivenheiton päässä lapsuudenkodistamme ja samoilu Nuuksion järviylängöllä on meillä veressä. Haluamme tarjota saman elämyksen vieraillemme.

Lue lisää »

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Lue lisää »
Hotelli Punkaharju huvila syysväreissä

Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharjun tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille upeassa kansallismaisemassa. Tervetuloa vieraaksemme nauttimaan Saimaan parhoista paloista.

Lue lisää »
Puukarin Pysäkki Anni seinustalla kyltin kanssa

Puukarin Pysäkki

Puukarin Pysäkki on kotoisaa paikallisuutta, luontoa, hyvää ruokaa ja elämyksiä arvostaville unelmakohde. Lepää luonnon rauhoittavassa syleilyssä ja nauti puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja. Luo yhteys luontoon ja löydä takaisin omalle uniikille polullesi.

Lue lisää »

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm