Elämanmakuisia tarinoita
Inspiroidu pohjoismaisesta elämäntyylistä

Tutustu koko mallistoon

Editorial

Hawkhill Nature testi

Nuuksion kansallispuiston helmi HAWKHILL COTTAGE RESORT Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, emme pelkkää majoitusta. Vastaanotamme kaikki vieraamme henkilökohtaisesti ja tutustutamme heidät mökkeihin ja lähialueeseen. Näin

Lue lisää »
Isonkenkäisten Klubi kota ruokaa avotulella EAT

Isokenkäisten Klubi testi

Erämaan ylellistä idylliä ISOKENKÄISTEN KLUBI Lempeä erämaa ympärillä, raikasta ilmaa keuhkojen täydeltä ja ihanaa rauhaa kaukana kiireestä. Kauniit vanhat rakannukset kertovat menneiden sukupolvien tarinoita, kun

Lue lisää »
Isonkenkäisten Klubi kota ruokaa avotulella EAT
culinary heaven

Isokenkäisten Klubi

Lempeä erämaa ympärillä, raikasta ilmaa keuhkojen täydeltä ja ihanaa rauhaa kaukana kiireestä. Kauniit, vanhat rakennukset kertovat menneiden sukupolvien tarinoita kun juoksutat kättäsi vanhaa hirttä pitkin.

Lue lisää »
cabin life

Hawkhill Nature

Hawkhillin huvilat ja mökit sijaitsevat kivenheiton päässä lapsuudenkodistamme ja samoilu Nuuksion järviylängöllä on meillä veressä. Haluamme tarjota saman elämyksen vieraillemme.

Lue lisää »
authentic escape

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Lue lisää »
Hotelli Punkaharju huvila syysväreissä
culinary heaven

Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharjun tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille upeassa kansallismaisemassa. Tervetuloa vieraaksemme nauttimaan Saimaan parhoista paloista.

Lue lisää »
Puukarin Pysäkki Anni seinustalla kyltin kanssa
culinary heaven

Puukarin Pysäkki

Puukarin Pysäkki on kotoisaa paikallisuutta, luontoa, hyvää ruokaa ja elämyksiä arvostaville unelmakohde. Lepää luonnon rauhoittavassa syleilyssä ja nauti puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja. Luo yhteys luontoon ja löydä takaisin omalle uniikille polullesi.

Lue lisää »

Sisältökumppanimme

Her Finland influencer

HerFinland

VAIKUTTAJA

Hejsson Media media

Hejsson

media

Anu Nylund

VAIKUTTAJA

Valtteri Sinkkonen

KEITTÖMESTARI

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm