Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pohjoismainen luksus on aitoa ja alkuperäistä

A Leader in New Luxury

NLUX is a Nordic luxury lifestyle brand, a network of like-minded companies, and a developer in the tourism business. 

 

NLUX on ehdolla Finnish Travel Galassa vuoden 2023 bisnespartneriksi

Vuonna 2020 keskelle pandemiaa perustettu yrityksemme on nyt ehdolla Finnish Travel Galassa Vuoden bisnespartneriksi. Olemme erittäin ylpeitä ja ilahtuneita, että pieni yrityksemme saa tunnustusta tekemästämme poikkitieteellisestä ja valtakunnallisesta työstä maaseudun kehittämisestä luksusbrändiksi. NLUX Friends -verkostomme on enemmän kuin asiakassuhde – se on rakkautta samoihin arvoihin ja tapaan toimia. 

Olemme sanattoman kiitollisia saamastamme tuesta!

Vuoden bisnespartneria voit äänestää täällä.

 

NLUXin toimitusjohtaja Hanna Kallioniemi on ehdolla Finnish Travel Galassa vuoden 2023 matkailuvaikuttajaksi

Iloksemme saimme toisenkin ehdokkuuden. Toimitusjohtajamme Hanna Kallioniemi on ehdolla Vuoden matkailuvaikuttajaksi. Tämä on huomattava saavutus ottaen huomioon, että Hanna siirtyi vasta vuoden 2019 alussa 20-vuoden IT-uran jälkeen opiskelemaan matkailua. 

Muut kategorian ehdokkaista ovat joko julkisuudesta tuttuja henkilöitä tai pitkän linjan matkailualan ammattilaisia, jotka työskentelevät Suomen suurimmissa matkailuorganisaatioissa. 

Kahden hengen naisistollemme nämä molemmat ehdokkuudet ovat jo voitto itsessään ja vahvistavat käsitystämme, että teemme asioita uudella ja kokonaisvaltaisella tavalla. Kiitos kaikille meitä ennakkoon äänestäneille! 

Vuoden matkailuvaikuttajaa voit äänestää täällä.

 

Valtakunnalliset HAMA-hankkeet

Vuosi 2023 on ollut yrityksellemme merkityksellinen vuosi. Vaikka visiomme on ollut alusta saakka suuri, emme pienuutemme takia ole onnistuneet saamaan julista rahoitusta tekemällemme matkailunkehitystyölle. Iloisena poikkeuksena on ollut syksyllä 2022 myönnetty Lapin ELY-keskuksen hallinnoima rahoitus valtakunnallisille HAMA-hankkeille, joihin olemme päässeet mukaan palveluntarjoajana. Nämä hankkeet ovat olleet juuri sitä, mitä olemme Suomen matkailussa kaivanneet. 

Ruoka- ja luontomatkailuun sekä kalastus- ja metsästysmatkailuun keskittyvät hankkeet ovat tarjonneet alustan normaalia laajemmalle kehitystyölle. 

Haluammekin kiittää seuraavia hankkeita mielenkiintoisista projekteista ja toivotamme teille onnea ja menestystä jatkossakin: Taste of Original Lapland, Skärimat, Lapin kalastusmatkailun kansainvälistymishanke, Visit Ranua ja Visit Parainen.


NLUXin liiketoiminnan kulmakivet

NLUX Northern Luxury Collection , under its umbrella brand, presents authentic and original travel destinations, products and services in a convenient, consumable format for those who desire a taste of the Nordic lifestyle. We want to offer tourists the opportunity to experience genuine Nordic luxury at its finest.

Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, kuljemme kulttuurihistoriallisia ja  maisemallisia reittejä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Olemme matkailijaa varten.

NLUX Friends on jäsenpalvelumme, johon kutsumme mukaan pohjoismaista luksusta edustavia matkailun helmiä.  Verkostomme yrittäjät ovat rakentamassa uuden luksuksen käsitettä omalla persoonallaan ja osaamisellaan ja heidän maailmassaan kohtaavat  esteettinen kauneus, käsityöläisyys, perinteet, luonnonläheinen pohjoismainen elämäntyyli, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä laadukkaat palvelut. Yrittäjiemme arvot ovat Our entrepreneurs also conduct their businesses sustainably while ensuring top quality.

 NLUX Agency helps international tour operators find these hidden gems and acts as a representative for these small businesses. Most of today’s tourists tread the same, oft-trodden path. Therefore, it is often difficult for travellers find, let alone experience the true authenticity of a certain region or destination country. We want to offer a curated selection that introduces travellers to the simplicity and beauty of the Nordic countries.

 

 NLUX Studio – palveluiden sydämellistäjä

At the heart of Northern Luxury Consulting's business is the productisation of the Finnish countryside, as well as improving the aesthetics and functionality of these tourist destinations to serve as an attractive option for international tourists who appreciate natural luxury. These are consumers who understand the quality and value of smaller, independent destinations. Thus, traditional, large hotel chains simply do not meet the criteria for this target group.

NLUX Studio tarjoaa laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville palvelu- ja matkailuyrityksille  konsepti- ja sisustussuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan valikoiman erilaisia visuaalisen tarinankerronnan työkaluja. 

Valmiit palvelukonseptimme  sekä kehittämämme NLUX Concept Handbook nopeuttavat ja tehostavat kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan  ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä. 

We wholeheartedly serve you. Let your customers fall in love. 

 

Immerse yourself in Northern Luxury!

Marika & Hanna

Marikan haave

 

 

”Olen aina rakastanut luoda ’maailmoja’ – moodboordeja ja unelmakarttoja. Liimannut ja leikannut – yhdistellyt ja kasannut. Ilokseni huomaan että siitä on tullut myös työni. 

Näen ympäröivän maailman väreinä ja tunnelmina, pieninä yksityiskohtina ja maailman kauneuden hetkissä joita kaikkia en ehdi taltioimaan. Pääosa niistä päätyy kuitenkin NLUXin kotisivuille ja someen. 

Ennen sitä ne ovat suunnittelupalavereita asiakkaan kanssa, pohdintaa oikeasta valokuvaajasta sillä jokaisella on omat vahvuudet. Tavoitellun fiiliksen hahmottamista, kippojen ja kuppien – kukkien ja koristeiden haalintaa, kilometrejä tien päällä, kuvausjärjestelyjä, lokaatioita, yhteistyökumppaneiden ohjeistusta, suunnitelmia tarvittavista malleista ja vaatetuksesta, tilojen stailaamista, ehdotuksia tuotteista, ruuista ja juomista. Oikean kuvausrekvisiitan löytäminen ei ole helppoa, mutta täydellistä on ihana etsiä. 

Milloin se on vintage perintö oman kaapin hyllyllä tai antiikkikauppiaan laina, paikallisen lampurin käsin tehty turkisliivi tai kalastajan aamulla rakkaudella savustama kala, leivottu leipä tai käsin pilkottu aito hunajakenno.

Tärkeintä on hetkessä tekeminen, omaan flow tilaan sukeltaminen ja kaiken kauneuden taltiointi –arvokkainta on kumppanit, jotka näkevät saman ja arvostavat sun etukäteistyötä.  

Siitä syntyy jotain ainutlaatuista joka kerta niin kauan kun silmä näkee sen jonka sydän tuntee. Rakastan työtäni, jos tätä työksi voi kutsua.” 

 

 

 

Marika Goman, visionääri ja luova johtaja 

Service from the Heart

We help our customers refine their visuals and discover their own direction. We aim to bring out the best qualities in their businesses in a heartfelt way.

Join our network

Get to know the members of our network

CONTACT US

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm