NLUX STUDIO

DESIGNING FEELINGS

Pohjoismainen luksus syntyy esteettisestä kauneudesta, luonnonläheisestä elämäntyylistämme, käsityöläisyydestä, korkealaatuisista raaka-aineista sekä laadukkaista palveluista. 

NLUX Concept Handbook sekä huolella valitut yhteistyökumppanimme takaavat korkean laadun sekä varmistavat onnistuneen asiakaskokemuksen.

NLUX Studio tarjoaa matkailuyrityksille ja asiakaspalvelun laatuun panostaville pienyrittäjille konseptisuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan kirjon rakennuspalikoita visuaaliseen tarinankerrontaan ja tuotteistukseen. 

Tutustu toteutettuihin projekteihimme ja anna asiakkaasi rakastua.

Studio landing
Studio landing

Konseptisuunnittelu: NLUX RELAX

CASe vitamin.fi Lifestyle Spa

Vitamin.fi Lifestyle Spa on aistimaailma, jossa yhdistyvät vitamin.fi -konsepti, esteettisesti aisteja hellivä tila-arkkitehtuuri (värit, tuoksut, tilaratkaisut, sisustus, äänet, kuvat) sekä ajan kuumimmat hoitomuodot. 

Skandinaavisuudelle ja suomalaisuudelle rakennettu konsepti on ainutlaatuinen lajissaan. Siinä suomalainen luonto, pohjoismainen elämäntapa sekä erinomainen palvelu muodostavat moniaistillisen kokonaisuuden. 

NLUX STUDIO

tuotteet ja palvelut

CONCEPT HANDBOOK

Kehitä yrityksesi brändiä ja tuotteita nopeasti ja tehokkaasti valmiiden NLUX konseptien avulla ja anna asiakkaittesi rakastua.
LIFESTYLE KUVAUKSET

Toteutamme huolellisesti valmisteltuja ja stailattuja lifestylekuvauksia yrityksille, kyläyhteisöille sekä erilaisille projekteille.WORKSHOP WEBINAARI

Tarinankerronnan ja vahvan visuaalisen brändin luominen. Visuaalisuuden merkitys kilpailutilanteessa, viestin ja tarinan visualisointi ja vahvan brändin luominen sekä konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä.

WORKSHOP WEBINAARI

Visuaalinen esitys pohjoismaisesta luksuksesta ja luonnonluksuksen eri elementeistä . Tarjoaa inspiraatiota ja taustoittaa menestystekijöitämme kiristyvässä kilpailussa. 

NLUX EAT PLATTER

Platter sisältää kaksi menukokonaisuutta: liha ja kalaversion, reseptiikan, valmistusohjeet sekä tarjoiluehdotukset. Tuote kuuluu osaksi NLUX EAT -konseptia ja sopii erityisesti saunatuotteiden yhteyteen.

NLUX on kahden naisen unelma.

NLUX Studio -palveluiden avulla kehitämme pienyrittäjien brändiä, tunnettuutta ja myyntiä luovan alan ammattilaisista koostuvan allianssiverkostomme avulla.

Tutustu projekteihin

nlux concept handbook

Case Rantapiknik Yyterissä

Konseptisuunnittelu: NLUX Photoshoot CASE: Rantapiknik yyterissä MEKOT: KUUSAMA,  NIINMUNDESIGN JA LAURA ASHLEY HATUT: KN COLLECTION KATI NIEMI KUVAT: PETRA VEIKKOLA PHOTOGRAPHY, NLUX MALLIT: NLUX PAIKKA:

Lue lisää »
Noormarkku NLUX STUDIO DO

CASE Noormarkun Ruukki

NLUX Concept: DO
NLUX Collection: New Heritage
NLUX Studio -palvelut: visuaalinen sisällöntuotanto, stailaus ja valokuvausjärjestelyt
Yhteistyökumppani: Frida Steiner, VisualAddict

Lue lisää »
LappeanLohi NLUX STUDIO EAT

CASE LappeanLohi

NLUX Concept: EAT
NLUX Collection: Rural Farmhouse
NLUX Studio -palvelut: ruokakonseptien suunnittelu, reseptiikka, ravintolan stailaus, tarjoiluehdotukset, visuaalinen sisällöntuotanto ja valokuvausjärjestelyt
Yhteistyökumppanit: Valtteri Sinkkonen, Sås Catering ja Iina’s Photography

Lue lisää »
Studio Relax

CASE vitamin.fi Lifestyle Spa

NLUX Concept: RELAX
NLUX Studio -palvelut:
tilojen käyttötarkoituksen uudelleensuunnitelu, hyvinvointipalveluiden ja visuaalisen ilmeen suunnittelu, hoitotuotteet ja tuotevalikoiman kehittäminen, sisustussuunnittelu, hoitolan palvelumuotoilu, brand management, markkinointi- ja viestintämateriaalit

Lue lisää »

NLUX STAY

Majoitus ja oleskelutilojen tunnelma, toiminnallisuus ja viihtyvyys. Ulko-oleskelutilat, maisemasuunnittelu ja arkkitehtuuri.

NLUX EAT

Raaka-aineet, reseptiikka, ruuan visuaalinen esillepano, tarjoiluastiat, kattaus, noutopöydät, ulkoruokailukonseptit.


NLUX DO

Omat aktiviteetit, lähialueen aktiviteetit, käyntikohteet, luontokohteet, tuotteiden tarinallistaminen ja asiakkaan osallistaminen.

NLUX RELAX

Hyvinvointipalvelut, hoidot ja hoitotuotteet, luonnonkosmetiikka, reseptit, sisustus, äänimaailma, värit, tekstiilit ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

NLUX SHOP

Ostettavat tuotteet; ruokaa, juomaa, tekstiilejä, lahjatavaroita, hoitotuotteita ja vaatteita teemaan ja värimaailmaan sovitettuna.

Sydämellistä palvelusi. 

Tutustu NLUX Concept Handbook -projekteihin.

Studio landing

”NLUX tiimi taikoi esiin kyläkoulumme hengen ja kirkasti brändin. Samalla suunniteltiin uudet ruoka- ja hyvinvointituotteet, jotka tyydyttävät vaativammankin matkailijan tarpeet.

Saimme budjettiimme sopivat selkeät ja konkreettiset suunnitelmat sisä- ja ulkotilojen stailaamiseen sekä vastaanottorakennuksen remontoimiseen. Lisäksi olemassa oleviin kalastajamökkeihin kehitettiin täysin uusi majoituskonsepti.  

NLUX Concept Handbook antoi hyvän ymmärryksen alusta alkaen, mitä odottaa lopputulokselta. Kalastajat tulevat kesällä yllättymään!”

 

Marika Kylmämaa, toimitusjohtaja, LappeanLohi / Kylmämaan Ohjelmat Oy

"Ruokaelämys on muutakin kuin hiotun annoksen aistittava maku ja ulkonäkö. Myös tarina, tunnelma, tila ja taide esittäytyy isossa roolissa."
VALTTERI SINKKONEN
Keittiömestari, Sås Catering

Ota yhteyttä