Tunturikylän tunnelmaa

AURORA ESTATE

 

 Ihastuttava boutiquehotelli sijaitsee näköalapaikalla Ylläsjärven rannalla Suomen suurimman hiihtokeskuksen, Yllästunturin juurella.

Hotellin yhteydessä toimii korkeaan laatuun panostava ravintola ja hotellin omistajat  Sirly ja Heidi hemmottelevat sinut takuu varmasti piloille vierailusi aikana.

Paikka on paras mahdollinen tähyillä revontulien tanssia pohjoisella taivaalla Ylläs-tunturin siluetin piirtyessä taustalle. Hiihto ja kelkkareitit kulkevat takapihallamme ja Ski Bussi kulkee välittömästä läheisyydestä päivittäin tunturiin ja takaisin.”

7 kahden hengen huonetta.

Laaja valikoima aktiviteetteja: kelkkasafarit, ratsastusretket, huskyvaljakkoajelut, hiihto ja laskettelu.

Ravintolamme tarjoilee aamiaisen lisäksi lounasta ja illallista.

Saunamaailma: savusauna, poreamme, avanto talvisin, Jussanpirtin sähkösauna.

Ylläsjärvi sijaitsee noin 40 minuutin matkan päässä Kolarin rautatieasemalta ja Kittilän lentokentältä.

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Ravintolamme  tarjoilee vieraillemme pohjoisen makuja modernilla otteella. Menu vaihtuu kausittain ja á la carte listaltamme voit valita sekä lounasta että illallista. 

DO

Aurora Estate tarjoilee laajan kattauksen aktiviteetteja joka vuodenaikana. Ylläksen laaja valikoima on kivenheiton päässä ja tunturiseikkailut voivat alkaa.

RELAX

Saunamaailmastamme löydät savusaunan, poreammeen, talvisin avannon sekä Jussanpirtin sähkösaunan.

Voit myös valita valmiin paketin, joka sisältää kaiken tämän tai yhdistellä palveluita omien tarpeiden mukaan. 

EVENTS

Vietä unelmiesi häät Ylläsjärven rannalla. Nauti pöytiin tarjoiltu 5 ruokalajin illallinen ja varaa koko hotelli seurueellesi perheen kesken. 

AURORA ESTATE

ANTAUDU HEMMOTELTAVAKSI

Aurora Estaten omistaa kaksi nuorta naista jotka päättivät toteuttaa unelmansa.  Heidän rakkautensa pieneen boutiquehotelliin välittyy asiakkaille asti. 

ARTESAANIRUOKAA

Sirly Ylläsjärvi vastaa ravintolan keittiöstä. Hänen taiteellisuutensa näkyy annosten esille panossa sekä ruokien suunnittelussa. Raaka-aineet valitaan satokauden mukaan ja eettisyys on tärkeä molemmille yrittäjille, myös viineissä ja kahvissa. Sirlylle on tärkeää annosten suunnittelussa yllätyksellisyys, mutta ennen kaikkea maku.

TUNTURIKYLÄN TUNNELMAA

Hotellimme sijaitsee Ylläsjärven rannassa jylhän Yllästunturin kupeessa. 250-vuotisjuhliaan viettänyt Ylläsjärven kylä on valittu vuoden lappilaiseksi kyläksi 2020.

VUODENAIKOJEN VÄREJÄ

Tunturilapin 8 vuodenaikaa tarjoilevat upeitä värejä kautta vuoden, mutta marraskuun ja tammikuun pinkit kuukaudet ovat ehdottomasti yksi upeimmista kokemuksista. 

@AURORAESTATE

  #auroraestate #boutiquehotel #gourmetchef #laplandexperience #localfood #sauna #visitylläs #naturetravel #newluxury