Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aitoa ja alkuperäistä

Uuden luksuksen suunnannäyttäjä

 

 

NLUX on pohjoismaiseen luksukseen keskittyvä lifestylebrändi, yritysverkosto sekä matkailuliiketoiminnan kehittäjä. 

 

NLUX Northern Luxury Collection esittelee sateenvarjobrändinsä alla aitoja ja alkuperäisiä matkakohteita, tuotteita ja palveluita helposti ostettavassa ja kulutettavassa muodossa pohjoismaista elämäntyyliä jonoaville. Haluamme tarjota matkailijalle mahdollisuuden kokea luonnosta kumpuava pohjoismainen luksus aidoimmillaan.

Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, kuljemme kulttuurihistoriallisia ja  maisemallisia reittejä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Olemme matkailijaa varten.

 

NLUX Friends on jäsenpalvelumme, johon kutsumme mukaan pohjoismaista luksusta edustavia matkailun helmiä.  Verkostomme yrittäjät ovat rakentamassa uuden luksuksen käsitettä omalla persoonallaan ja osaamisellaan ja heidän maailmassaan kohtaavat  esteettinen kauneus, käsityöläisyys, perinteet, luonnonläheinen pohjoismainen elämäntyyli, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä laadukkaat palvelut. Yrittäjiemme arvot ovat kestävällä pohjalla ja laatutaso huippuluokkaa.

 NLUX Agency auttaa kansainvälisiä matkanjärjestäjiä löytämään piilotetut helmet ja toimii pienten matkailuyritysten edustajana. Suurin osa nykyturisteista tallaa samoja polkuja, ja usein matkailijan on vaikea päästä sisään häntä ympäröivään todellisuuteen. Haluamme tarjota valikoiman, joka tutustuttaa matkailijan Pohjoismaiden yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla.

 

 

 Palveluiden sydämellistäjä

 

Northern Luxury Consultingin liiketoiminnan ytimessä on suomalaisen maaseudun tuotteistaminen ja matkailukohteiden esteettisen ja toiminnallisen tason nostaminen kansainvälisille ekologisuutta ja luonnosta kumpuavaa luksusta etsiville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi. Laatutietoiset ja yksilöllistä luksusta arvostavat kuluttajat etsivät jatkuvasti yksilöllisempiä vaihtoehtoja ja perinteiset isot hotelliketjut eivät täytä tämän kohderyhmän kriteerejä.

NLUX Studio tarjoaa laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville palvelu- ja matkailuyrityksille  konsepti- ja sisustussuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan valikoiman erilaisia visuaalisen tarinankerronnan työkaluja. 

Valmiit palvelukonseptimme  sekä kehittämämme NLUX Concept Handbook nopeuttavat ja tehostavat kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan  ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä. 

Sydämellistämme palvelusi. Anna asiakkaittesi rakastua. 

 

 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaisesta luksuksesta!

 

Marika & Hanna

Palveluiden sydämellistäjä

Autamme asiakkaitamme löytämään oman suuntansa, visuaalisen ilmeensä sekä sydämellistämään liiketoimintansa.

Hae mukaan verkostoomme

Tutustu verkostomme jäseniin

Ota yhteyttä

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm