Pohjoismainen luksus on aitoa ja alkuperäistä

Uuden luksuksen suunnannäyttäjä

Northern Luxury Consulting on pohjoismaiseen luksukseen keskittyvä myynti- ja markkinointialusta, yrittäjäverkosto sekä matkailuliiketoiminnan kehittäjä.

 

Northern Luxury Consulting Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kallioniemi on ehdolla Finnish Travel Gala 2024 ’Vuoden matkailupersoona’ -kategoriassa

Iloksemme saimme toisenkin ehdokkuuden – jo toista kertaa peräkkäin. Myös Northern Luxury Consulting Oy on ehdolla ’Vuoden Businesspartner’ -kategoriassa.

Vuoden matkailuvaikuttajaa voit äänestää täällä (tulossa myöhemmin)

Northern Luxury Collection edustaa aitoja ja alkuperäisiä matkakohteita, tuotteita ja palveluita helposti ostettavassa ja kulutettavassa muodossa pohjoismaista elämäntyyliä jonoaville. Haluamme tarjota matkailijalle mahdollisuuden kokea luonnosta kumpuava pohjoismainen luksus aidoimmillaan.

Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, kuljemme kulttuurihistoriallisia ja  maisemallisia reittejä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Olemme matkailijaa varten.

 

 Northern Luxury Agency auttaa kansainvälisiä matkanjärjestäjiä löytämään piilotetut helmet ja toimii pienten matkailuyritysten edustajana. Suurin osa nykyturisteista tallaa samoja polkuja, ja usein matkailijan on vaikea päästä sisään häntä ympäröivään todellisuuteen. Haluamme tarjota valikoiman, joka tutustuttaa matkailijan Pohjoismaiden yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla.

 

Northern Luxury Consulting Oy:n liiketoiminnan ytimessä on suomalaisen maaseudun tuotteistaminen ja matkailukohteiden esteettisen ja toiminnallisen tason nostaminen kansainvälisille ekologisuutta ja luonnosta kumpuavaa luksusta etsiville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi. Laatutietoiset ja yksilöllistä luksusta arvostavat kuluttajat etsivät jatkuvasti yksilöllisempiä vaihtoehtoja ja perinteiset isot hotelliketjut eivät täytä tämän kohderyhmän kriteerejä. 

Sydämellistämme palvelusi. Anna asiakkaittesi rakastua. 

 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaisesta luksuksesta!

 

Marikan haave

 

 

”Olen aina rakastanut luoda ’maailmoja’ – moodboordeja ja unelmakarttoja. Liimannut ja leikannut – yhdistellyt ja kasannut. Ilokseni huomaan että siitä on tullut myös työni. 

Näen ympäröivän maailman väreinä ja tunnelmina, pieninä yksityiskohtina ja maailman kauneuden hetkissä joita kaikkia en ehdi taltioimaan. Pääosa niistä päätyy kuitenkin NLUXin kotisivuille ja someen. 

Ennen sitä ne ovat suunnittelupalavereita asiakkaan kanssa, pohdintaa oikeasta valokuvaajasta sillä jokaisella on omat vahvuudet. Tavoitellun fiiliksen hahmottamista, kippojen ja kuppien – kukkien ja koristeiden haalintaa, kilometrejä tien päällä, kuvausjärjestelyjä, lokaatioita, yhteistyökumppaneiden ohjeistusta, suunnitelmia tarvittavista malleista ja vaatetuksesta, tilojen stailaamista, ehdotuksia tuotteista, ruuista ja juomista. Oikean kuvausrekvisiitan löytäminen ei ole helppoa, mutta täydellistä on ihana etsiä. 

Milloin se on vintage perintö oman kaapin hyllyllä tai antiikkikauppiaan laina, paikallisen lampurin käsin tehty turkisliivi tai kalastajan aamulla rakkaudella savustama kala, leivottu leipä tai käsin pilkottu aito hunajakenno.

Tärkeintä on hetkessä tekeminen, omaan flow tilaan sukeltaminen ja kaiken kauneuden taltiointi –arvokkainta on kumppanit, jotka näkevät saman ja arvostavat sun etukäteistyötä.  

Siitä syntyy jotain ainutlaatuista joka kerta niin kauan kun silmä näkee sen jonka sydän tuntee. Rakastan työtäni, jos tätä työksi voi kutsua.” 

 

 

 

Marika Goman, visionääri ja luova johtaja 

Valtakunnalliset HAMA-hankkeet

Vuosi 2023 oli yrityksellemme merkityksellinen vuosi. Vaikka visiomme on ollut alusta saakka suuri, emme pienuutemme takia ole onnistuneet saamaan julista rahoitusta tekemällemme matkailunkehitystyölle. Iloisena poikkeuksena on ollut syksyllä 2022 myönnetty Lapin ELY-keskuksen hallinnoima rahoitus valtakunnallisille HAMA-hankkeille, joihin olemme päässeet mukaan palveluntarjoajana. Nämä hankkeet ovat olleet juuri sitä, mitä olemme Suomen matkailussa kaivanneet. 

Ruoka- ja luontomatkailuun sekä kalastus- ja metsästysmatkailuun keskittyvät hankkeet ovat tarjonneet alustan normaalia laajemmalle kehitystyölle. 

Haluammekin kiittää seuraavia hankkeita mielenkiintoisista projekteista ja toivotamme teille onnea ja menestystä jatkossakin: Taste of Original Lapland, Skärimat, Lapin kalastusmatkailun kansainvälistymishanke, Visit Ranua ja Visit Parainen.

 

Palveluiden sydämellistäjä

Autamme asiakkaitamme löytämään oman suuntansa, visuaalisen ilmeensä sekä sydämellistämään liiketoimintansa.

 

Hae mukaan verkostoomme

Tutustu verkostomme jäseniin