Erämaan reunalla

CAHKAL HOTEL

Kilpisjärven Saana-tunturin juurella sijaitseva boutiquehotelli tarjoaa korkealaatuisia luonto- ja ruokaelämyksiä niin nautiskelijoille kuin aktiiviliikkujillekin.

Cahkalin sydän sykkii ympäröivän luonnon tahdissa vuodenaikojen mukaan. Kesäisin hotellin asiakkaita kutsuu erämaa kalastamaan ja retkeilemään. Talvisin suunnataan ympärillä kohoaville tuntureille oppaan johdolla joko suksilla tai lumikengillä.

Käytännöllisyys yhdistettynä esteettisyyteen ovat tärkeitä laatua arvostavan aktiivisen ihmisen luontokohteessa.  Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisen, mutta samalla kodinomaisen ympäristön täydelliselle lomalla. ”

Margit ja Ville Eskonen

 

21 korkeatasoisia 1-2 hengen huonetta sekä erillinen villa, jossa studio- ja suite-huoneistot.

Offpiste-hiihtovaellukset, kalastus, lumikenkäily sekä fatbikeretket.

Korkeatasoinen ravintola, joka valmistaa myös aktiviteetteihin osallistuvien asiakkaiden retkieväät.

Maisemasauna, terassi sekä takkakabinetti.

Kilpisjärvelle ajaa noin kaksi tuntia Tromssasta ja reilu kolme tuntia Kittilän lentokentältä. Kummastakin suunnasta kulkee myös Arctic Route bussilinja.

SOPUSOINNUSSA LUONNON KANSSA

 

Hotelli on puurakenteinen ja käyttää sekä maalämpöä että aurinkopaneeleita.  Vastuullisuus on yksi toiminnan tärkeimmistä kulmakivistä ja heijastuu jokaiseen päätökseen. Eettisyys näkyy myös aktiviteettitarjonnassa ja niiden suunnittelussa. 

Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa sekä luonnon kunnioittaminen ja vaaliminen ovat tärkeitä, jotta samat upeat tunturit säilyvät vielä jälkipolvillekin.

 

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Cahkal hotellin Aika Kitchen tarjoilee korkeatasoisia à la carte annoksia, joiden pääraaka-aineet tulevat mahdollisimman läheltä ja ovat eettisesti tuotettuja.

 Kilpisjärven sijainti kolmen valtakunnan rajalla Jäämeren tuntumassa tuo kansainvälisen tuulahduksen menuvalintoihin.

Kannattaa piipahtaa myös takkaloungessa nauttimassa Kilpisjärven parhaat cocktailit. 

DO

Talvella suunnataan tuntureille nauttimaan puuterilumesta ja aivan hotellin takapihalta lähtevät lumikenkäreitit ovat helposti saavutettavissa. Keväthangille voi lähteä myös ammattitaitoisen oppaamme kanssa riekkometsälle.

Kesävieraita hemmotellaan kymmenillä eri vaellusreiteillä sekä fatbikeretkilä, mutta hotellin ykkösaktiviteettipalvelu lumettomaan aikaan on ehdottomasti kalastusretki Ville Eskosen ammattimaisessa opastuksessa.

RELAX

Hotellin saunan maisemat ovat mykistävät. Terassi tarjoaa mahdollisuuden vilvoitteluun löylyjen välissä ja saunaloungen takkatulen lämmössä on mukavaa nautiskella pitkän retkipäivän jälkeen.

EVENTS

Cahkal Hotel on myös erinomainen kokous- ja juhlamatkakohde. Yritystilaisuudet, häät ja muut merkkipäivät on helppo järjestää hotellin tiloissa. Hotellin voi myös varata kokonaan omaan käyttöön.

CAHKAL HOTEL

MAISEMAN TAIKAA

Saanan massiivinen silhuetti vangitsee katseen jo aamiaisella ja päivän ulkoilun jälkeen sen ihailua voi jatkaa saunan lauteilta. 

 

KALASTAJAN PARATIISI

Erämaajärvien hiljaisuus ja rauha tarjovat upean kontrastin kaupunkien sykkeelle. Kalastus saa arjen murheet unohtumaan ja Villen ammattimainen opastus sekä mahdollisuudet kalastukseen kaikkien kolmen valtakunnan rajalla ovat rajattomat.

 

MAAILMAN ÄÄRILLÄ

Kilpisjärvi sijaitsee Suomen perimmäisessä kulmassa ja Jäämerelle on vain tunnin ajomatka. Erämaa levittäytyy silmän kantamattomiin ja saa ihmisen tuntemaan itsensä pieneksi. 

@CAHKALHOTEL

  #cahkalhotel #visitkilpisjärvi #kilpisjärvi #saanatunturi #enontekiölapland #enontekiö #finnishlapland #arctic #skitouring #fishing