Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Porvoon kaunein Runo

RUNO HOTEL PORVOO

RUNO sai alkunsa unelmasta luoda huipputason hotellielämys, joka on reilusti arjen yläpuolella, mutta silti helposti lähestyttävä ja luokseen kutsuva.

 RUNO Hotel Porvoo on kokonaisuus, jonka jokainen yksityiskohta on mietitty ja muotoiltu, vanhaa kunnioittaen ja uutta etsien.

Mukavuus ja esteettisyys lisäävät hyvinvointia. Siksi teimme hotellistamme kokonaisuuden, jossa mukavuus ja esteettisyys ovat läsnä sekä suurissa linjoissa että pienissä yksityiskohdissa.”

 

56 korkeatasoisia 1-2 hengen huoneita.

Porvoon nähtävyydet, ostokset ja kulttuurielämyksen käden ulottuvilla.

Aamiainen ja brunssi myös muille kuin hotellivieraille.

Saunaosasto ja spa-hoitoja

Porvoo sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustassa, kesäisin myös laivalla.

HISTORIAA KUNNIOITTAEN

 

historiaa nähnyt rakennuksemme, Valtimontalo, nousi paikalleen runsaat sata vuotta sitten.

 Ennen Valtimontaloa alueella toimi Porvoon ensimmäinen majatalo, Asteniuksen Majatalo, jossa Suomen kansallisrunoilija J.L. Runeberg majoittui tullessaan ensi kerran Porvooseen. 

Myöhemmin rakennetun Valtimontalon kattolyhtyihin on kuvattu karjalaisen kansanrunouden sankarin, Väinämöisen, kasvokuva.

Valtimontalon ja Porvoon historia, alueen kulttuuri, matkailu ja suomalaisuus ovat kannustaneet ja innostaneet meitä. Toivomme, että vieraanamme aistit Valtimontalon ja Porvoon historiaa RUNO Hotel Porvoon kertomana.

 

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

RUNO Kitchen on suomalaisia ruokaperinteitä ja paikallisia makuja modernilla tavalla kunnioittava ravintola Porvoossa. RUNO Kitchenin aamiainen on jo elämys itsessään, viikonloppubrunssien herkut vievät kielen mennessään sekä uusi viikonloppu Illallinen tulkitsee suomalaiset maut ja perinteet uudestaan.

DO

Porvoossa on paljon koettavaa ja tekemistä. Vietä ilta vanhassa kaupungissa ja nauti drinkki RUNO-baarissa. Varaa seuraavalle päivälle yhteistä ohjelmaa – shoppailua, nähtävyyksiä ja makumatkailua – ja sauno illalla ullakkosaunassamme.

RELAX

Hyvinvointi ja hyvä mieli ovat osa RUNO-elämystä. Nauti RUNO-Span hoitopalveluista ullakon upeissa yhden ja kahden hengen hoitotiloissa. RUNO-Span vieraana voit myös rauhoittua ja rentoutua ullakkosaunan oleskelutiloissa. .

EVENTS

RUNO sopii erinomaisesti kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Tilat soveltuvat noin 10–70 hengen tapahtumille. 

Kokouspäivän yhteyteen on mahdollista järjestää joogaa, hierontapalveluita, veneretken, opastetun kaupunkikierroksen tai saunaillan hotellin viihtyisässä ullakkosaunassa.

RUNO HOTEL PORVOO

ELÄMYKSELLISTÄ PALVELUA

Suunnittelumme lähtökohtana on ollut ajatus siitä, että vieraamme voisivat kokea hotellin helposti lähestyttävänä ja nautittavana elämyksenä. Olemme pyrkineet luomaan hotellielämyksen, jossa vieraamme tuntisivat olonsa kotoisaksi kuin ystävän luona mutta voisivat täysin siemauksin nauttia hotelliympäristön palveluista.

 

KEHON JA MIELEN RAUHAA

Hyvinvointi ja hyvä mieli ovat osa elämystä. Siksi olemme halunneet luoda mieltä ja kehoa rauhoittavat ja rentouttavat puitteet niin hotellihuoneisiin kuin saunaosastollemme ja hyvinvointipalveluihin.

@RUNOHOTELPORVOO

  #runohotelporvoo #visitporvoo #porvoo #boutiquehotel