Anna ajan pysähtyä

HOTELLI PUNKAHARJU

Vuonna 1845 keisari Nikolai I määräsi harjulle rakennettavaksi metsänvartijan talon makuuhuoneineen. Talosta kasvoi myöhemmin kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin valtionhotelli, jonka tarina jatkuu nyt Hotelli Punkaharjuna.

Hotelli Punkaharju talvi
Hotelli Punkaharju
Hotelli Punkaharju Saimi Hoyer ikkunalla

”Punkaharjun tunnelma on kuin satukirjasta. Tänä iltana taivaskin hehkui vaaleanpunaisena hotellin yllä. ”

Hotelli Punkaharju

20 kpl hotellihuoneita ja 14 kpl metsähuoneita

Ravintola 120 hengelle, ulkoterassi 30 hengelle

Vuokravälineitä, opastettuja retkiä ja tapahtumia kaikille vuodenajoille

Rantasauna ja hiekkaranta

Punkaharjulle pääsee junalla ja Helsingistä matkaa on 372 km ja Savonlinnasta 27 km.

LÖYDÄ OMA SUOSIKKISI

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

Hotelli Punkaharju keitto lautasella EAT

EAT

Mikko Lahtisen johdolla hotellilla todistetaan oivaltavaa villiyrttien ja  sieniruokien ilotulitusta. Mikolla on ainutlaatuinen kyky välittää lautaselle Punkaharjun henki, metsät ja järvet sekä lähituottajien antimet. Anna elämyksellisten illallisten yllättää sinut. Tässä ravintolassa tapahtuu aina jotain jännittävää ja Saimi itse ilahduttaa usein hurmaavalla persoonallaan. 

Hotelli Punkaharju Saimi Hoyer sienimetsässä

DO

Lähde omatoimiselle virkistävälle kävelyretkelle harjumaisemiin, vuokraa polkupyörä päiväksi, tutustu alueen kulttuuritarjontaan, näyttelyihin ja tapahtumiin tai ilmoittaudu mukaan Saimin sieniretkelle. Punkharju on täynnä mielenkiintoisia käyntikohteita, joilla täytät helposti kokonaisen viikon vieraanamme. Tärkeintä kuitenkin on, että nautit ja viihdyt.

Hotelli Punkaharju talvi

STAY

Hotelli Punkaharjun majoituspaketit ja teemaviikonloput tarjoavat laajan kirjon sekä kehon että mielen hyvinvointiin sopivia kokonaisuuksia. Löydä omat suosikkisi ja valitse itsellesi sopivin majoitus. Mindfullness alkaa jo etupihaltamme. 

Hotelli Punkaharju Mustaherukkasokeri

SHOP

Puodistamme löydät hotellin keittiössä valmistetut herkulliset ruokatuotteet, kuten granolan ja hotellin suositun siemenpuuron, sekä  kauniit paikalliset käsityöt  ja paikallisten käsityötaiteilijoiden tuotteita: koruja, taidetta ja käyttöesineitä.

HOTELLI PUNKAHARJU

Hotelli Punkaharju järvimaisema ilmakuvana

”Matkustaja ei väsy katselemaan tätä luonnon suloista leikkiä. Alinomaa hän huomaa jotakin uutta, jota ei luule vielä ennen nähneensä, ja mihin ikinä menee, keksii hän uusia, avaroita ja hymyileviä näköaloja, ollen ymmällä siitä, eikö viimeinen näkemänsä ole kaikkia edellisä ihanampi.”

Zachris Topelius (1818-1898)

Hotelli Punkaharju huvila syysväreissä

INSPIRAATIOTA LOMALLESI

Hae inspiraatiota, valitse valmis elämyspaketti ja tee lomastasi täydellinen.

Asiakkaamme

 

”Kauniissa luonnossa sijaitseva hotelli, joka on restauroitu vanhaa kunnioittaen kauniisti, mutta persoonallisella otteella. Illalliselle kannattaa tulla kauempaakin, sillä ruoka antaa ainutkertaisia makuelämyksiä. Ravintolapäällikkö – sommelier osaa loihtia ruuan ja viinin liiton.”

@HOTELLIPUNKAHARJU
ON INSTAGRAM

  #hotellipunkaharju #visitpunkaharju #visitsavonlinna #saimaamoments #saimaagastronomy #goldiswhereyoufindit #hämmennypienistäihmeistä 

Hotelli Punkaharju logo