Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Maaseudun manifesti

Uusi luksus asuu maaseudulla

Terveisiä Maaseutuleiriltä

Syyskuun lopussa 40 maaseudun kehittämisen sydämen asiakakseen kokevaa ihmistä kokoontui Virroille Nuorisokeskus Marttiseen Piritta Syrjälän ja Riikka Koskisen johdolla. 

Maaseutuleirin nimekseen saanut tapahtuma ei ollut yhden yksittäisen toimijan järjestämä, vaan mukana oli vaikuttava joukko maaseudun asioista oman työnsä ohella myös henkilökohtaisesti kiinnostuneita ihmisiä. Siksi tunne ja rakkaus maaseutuun näkyi ja kuului.

Löydät alta NLUXin version leirin aikana kirjoitetusta Maaseutumanifestista sekä 10 konkreettisesta teosta. Alkuperäisen version manifestin löydät mm. Suomen Kylien sivuilta.

 

Tavoite

Tavoitteenamme on maaseudun tuotteistaminen luksukseksi ja maaseudun brändin kirkastaminen kansainvälisille korkeaa laatutasoa arvostaville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi.

Missio

Missionamme on maaseudun työllisyyden tukeminen, kulttuuriperinnön vaaliminen sekä maaseudun elinvoiman ylläpitäminen tukemalla paikallisia pieniä matkailuyrittäjiä, artesaaneja ja ruokatuottajia, kehittämällä keinoja pelastaa ja kehittää olemassa olevaa rakennuskantaa palveluliiketoimintakäyttöön ja löytämällä keinoja kouluttaa ja työllistää osaajia vastaamaan uuden luksuksen vaatimuksiin.

NLUX Collection – aitoja ja alkuperäisiä kohteita

 

 

NLUX Northern Luxury Collection esittelee sateenvarjobrändinsä alla aitoja ja alkuperäisiä matkakohteita, tuotteita ja palveluita helposti ostettavassa ja kulutettavassa muodossa pohjoismaista elämäntyyliä jonoaville. Haluamme tarjota matkailijalle mahdollisuuden kokea luonnosta kumpuava pohjoismainen luksus aidoimmillaan.

Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, kuljemme kulttuurihistoriallisia ja  maisemallisia reittejä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Olemme matkailijaa varten.

NLUX Friends on jäsenpalvelumme, johon kutsumme mukaan pohjoismaista luksusta edustavia matkailun helmiä.  Verkostomme yrittäjät ovat rakentamassa uuden luksuksen käsitettä omalla persoonallaan ja osaamisellaan ja heidän maailmassaan kohtaavat  esteettinen kauneus, käsityöläisyys, perinteet, luonnonläheinen pohjoismainen elämäntyyli, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä laadukkaat palvelut. Yrittäjiemme arvot ovat kestävällä pohjalla ja laatutaso huippuluokkaa.

 NLUX Agency auttaa kansainvälisiä matkanjärjestäjiä löytämään piilotetut helmet ja toimii pienten matkailuyritysten edustajana. Suurin osa nykyturisteista tallaa samoja polkuja, ja usein matkailijan on vaikea päästä sisään häntä ympäröivään todellisuuteen. Haluamme tarjota valikoiman, joka tutustuttaa matkailijan Pohjoismaiden yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla.

 NLUX Studio – palveluiden sydämellistäjä

Northern Luxury Consultingin liiketoiminnan ytimessä on suomalaisen maaseudun tuotteistaminen ja matkailukohteiden esteettisen ja toiminnallisen tason nostaminen kansainvälisille ekologisuutta ja luonnosta kumpuavaa luksusta etsiville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi. Laatutietoiset ja yksilöllistä luksusta arvostavat kuluttajat etsivät jatkuvasti yksilöllisempiä vaihtoehtoja ja perinteiset isot hotelliketjut eivät täytä tämän kohderyhmän kriteerejä.

NLUX Studio tarjoaa laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville palvelu- ja matkailuyrityksille  konsepti- ja sisustussuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan valikoiman erilaisia visuaalisen tarinankerronnan työkaluja. 

Valmiit palvelukonseptimme  sekä kehittämämme NLUX Concept Handbook nopeuttavat ja tehostavat kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan  ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä. 

Sydämellistämme palvelusi. Anna asiakkaittesi rakastua. 

 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaisesta luksuksesta!

Marika & Hanna

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm