Maaseudun manifesti

Uusi luksus asuu maaseudulla

Northern Luxury Consulting 

Syyskuun 2023 lopussa 40 maaseudun kehittämisen sydämen asiakakseen kokevaa ihmistä kokoontui Virroille Nuorisokeskus Marttiseen Piritta Syrjälän ja Riikka Koskisen johdolla. 

Maaseutuleirin nimekseen saanut tapahtuma ei ollut yhden yksittäisen toimijan järjestämä, vaan mukana oli vaikuttava joukko maaseudun asioista oman työnsä ohella myös henkilökohtaisesti kiinnostuneita ihmisiä. Siksi tunne ja rakkaus maaseutuun näkyi ja kuului.

Löydät alta Northern Luxury Consultingin version leirin aikana kirjoitetusta Maaseutumanifestista sekä 10 konkreettisesta teosta. Alkuperäisen version manifestin löydät mm. Suomen Kylien sivuilta.

Visio

Tavoitteenamme on maaseudun tuotteistaminen luksukseksi ja maaseudun brändin kirkastaminen kansainvälisille korkeaa laatutasoa arvostaville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi.

Missio

Missionamme on maaseudun työllisyyden tukeminen, kulttuuriperinnön vaaliminen sekä maaseudun elinvoiman ylläpitäminen tukemalla paikallisia pieniä matkailuyrittäjiä, artesaaneja ja ruokatuottajia, kehittämällä keinoja pelastaa ja kehittää olemassa olevaa rakennuskantaa palveluliiketoimintakäyttöön ja löytämällä keinoja kouluttaa ja työllistää osaajia vastaamaan uuden luksuksen vaatimuksiin.

Northern Luxury Collection – aitoja ja alkuperäisiä kohteita

Northern Luxury Collection esittelee sateenvarjobrändinsä alla aitoja ja alkuperäisiä matkakohteita, tuotteita ja palveluita helposti ostettavassa ja kulutettavassa muodossa pohjoismaista elämäntyyliä jonoaville. Haluamme tarjota matkailijalle mahdollisuuden kokea luonnosta kumpuava pohjoismainen luksus aidoimmillaan.

Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, kuljemme kulttuurihistoriallisia ja  maisemallisia reittejä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Olemme matkailijaa varten.

 Kutsumme mukaan pohjoismaista luksusta edustavia matkailun helmiä.  Verkostomme yrittäjät ovat rakentamassa uuden luksuksen käsitettä omalla persoonallaan ja osaamisellaan ja heidän maailmassaan kohtaavat  esteettinen kauneus, käsityöläisyys, perinteet, luonnonläheinen pohjoismainen elämäntyyli, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä laadukkaat palvelut. Yrittäjiemme arvot ovat kestävällä pohjalla ja laatutaso huippuluokkaa.

Northern Luxury Agency – matkapalveluita yrityksille

Northern Luxury Agency auttaa yrityksiä ja kansainvälisiä matkanjärjestäjiä löytämään piilotetut helmet ja toimii samalla pienten matkailuyritysten edustajana. 

Suurin osa nykyturisteista tallaa samoja polkuja, ja usein matkailijan on vaikea päästä sisään häntä ympäröivään todellisuuteen. Haluamme tarjota valikoiman, joka tutustuttaa matkailijan Pohjoismaiden yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla. 

Northern Luxury Consulting – palveluiden sydämellistäjä

Northern Luxury Consultingin liiketoiminnan ytimessä on suomalaisen maaseudun tuotteistaminen ja matkailukohteiden esteettisen ja toiminnallisen tason nostaminen kansainvälisille ekologisuutta ja luonnosta kumpuavaa luksusta etsiville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi. Laatutietoiset ja yksilöllistä luksusta arvostavat kuluttajat etsivät jatkuvasti yksilöllisempiä vaihtoehtoja ja perinteiset isot hotelliketjut eivät täytä tämän kohderyhmän kriteerejä.

Tarjomme laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville palvelu- ja matkailuyrityksille  konsepti- ja sisustussuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan valikoiman erilaisia visuaalisen tarinankerronnan työkaluja. 

Matalankynnyksen palvelukonseptimme  sekä käytännönläheinen tapamme toimia nopeuttavat ja tehostavat kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan  ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä. 

Sydämellistämme palvelusi. Anna asiakkaittesi rakastua. 

 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaisesta luksuksesta!