Unelmien metsähäät

HAWKHILL

NUUKSION KANSALLISPUISTO, OJAKKALA / VIHTI

 

NLUX Studion ja Hawkhillin yhteinen metsähääpaketti tarjoaa kokonaisuuden, jota kukaan vieraista ei tule unohtamaan. Luonnon keskelle rakentuu ainutlaatuinen ja esteettinen hääjuhla, jonka luksus tulee metsän kauneudesta ja havupuiden kuiskeesta. 

Tarjoamme kaikki palvelut saman katon alta kampaajasta hääkakkuun sekä hääkuvaajasta somistuksiin.

Tämä on juhla, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty Sinua varten.

Pyydä tarjous: hanna@nlux.fi

 

METSÄHÄÄPAKETIN SISÄLTÖ

Alkaen 3900 € (sis. ALV)
Myynnissä: Syyskuu-Toukokuu (pl. joulu/uusi vuosi)

 

 

Suunnittelupalaverit (2 live+2 online)

Tutustumiskäynnit kohteessa (2 kpl)

Metsähäiden teemakoristelu, suunnittelu ja toteutus kauden mukaan: vihkikaari/sisääntulo, illallispöydät, kakkupöytä sekä laavun muut tilat

Luonnonmateriaalit somistuksessa: sammaleet, vuodenaikojen mukaan tarjolla olevat luonnonkukat ja puiden oksat. Kukkakaupan tilaukset laskutetaan erikseen sovitun mukaan.

Kattaus, tarvittavat somisteet ja materiaalit: astiat, aterimet, servietit, lasit

Metsähääteeman mukainen printtimateriaalien suunnittelu ja toteutus: hääkutsu, menukortit, paikkakortit, pöytänumerot ja -kartta ja opasteet

Valaistus ja tunnelman suunnittelu ja toteutus vuodenajan mukaan

Hääkakun suunnittelu teeman ja morsiusparin toiveen mukaisesti

Morsiuskimpun ja vieheiden suunnittelu ja toteutus teeman mukaisesti

Luonnonmateriaalit ja kauden luonnonkukat sisältyvät hintaan, kukkatilaukset laskutetaan erikseen sovitun mukaan. 

Hääillallisen suunnittelu sekä teeman mukaiset menuvaihtohdot ja viinisuositukset

Moodboard hääkuvaajalle

Hawkhillin laavun vuokra max. 35 hengelle

 

 

Hintaan ei sisälly:

Hääjuhlan ajaksi vuokrattavat villat (vähintään 15 hengelle). Villoja voidaan hyödyntää ennen häitä valmistautumiseen, majoitukseen sekä hääsviitiksi. Hinta määräytyy saatavuuden mukaan ja vuokra-aika on minimissään 2 vrk. 

3-ruokalajin illallinen ja juomat

 

 

Huom! Paketti ei ole myynnissä heinäkuussa. Kesä- ja elokuun majoitushinnat tiedustellaan Hawkhilliltä tapauskohtaisesti. 

Huomioithan, että Hawkhill sopii hiljaisille häille. Äänekkään musiikin soittaminen ei ole sallittua pienen mökkijärven rannalla, mutta akustiset musiikkiesitykset ovat tervetulleita.

 

 

 

Yhteistyökumppaneittemme kautta löytyy lisäksi:

Hääsviitti

Majoitus koko seurueelle Hawkhillin laaduikkaissa villoissa

Hääkuvaus ja hääkansion toteutus

Kampaus ja meikki

Hääkakku

Oheisohjelmat ja välinevuokrat

Kuljetukset

 

 

Ulkomaalaisille pareille:

 

Tarvittavat luvat,  maksut sekä todistajat

Lentokenttäkuljetukset

 

 

LAADUKKAAT PUITTET JUHLILLE

Hawkhill tarjoaa 8 upeaa kelomökkiä järven rannalla häävieraiden majoittamiseen sekä morsiusparin hääsviitiksi. Yhteensä vieraita mahtuu 30 henkeä sekä majoittumaan että illalliselle laavulle. Hääviikonlopun ohjelmaksi suosittelemme metsähäihin sopivia retkiä lähiluonnossa. 

Hawkhill mökki sisältä

TULE NAUTTIMAAN

Jätä järjestelyt meidän huoleksemme ja keskity nautimaan tästä elämän ainutlaatuisesta hetkestä. Varaamme puolestasi kaikki palvelut ja pidämme huolen, että vieraasi viihtyvät.

MAJOITU JA VIIHDY

Jokainen mökkimme on huolella sisustettu laadukas kokonaisuus. Kaikista on upea näkymä järvelle, terassi ruokailuille, sauna sekä oma laituri ja soutuvene. Lisäksi jokaisen mökin pihassa on oma nuotiopaikka. 

Pihapiiristä lähtee oma luontopolkumme lähimetsään ja lisäksi käden ulottuvilla on koko Nuuksion kansallispuisto sekä halutessasi fatbiket ja muut harrastusvälineet. Metsäpolkua pitkin on noin 10 km Haltian luontokeskukselle.

Järjestämme vieraillesi teeman mukaisia retkiä ja ohjelmaa tarpeen mukaan. Laadukkaat joogat, Annun vetämät villiyrttiretket sekä muut aktiviteetit saadaan vaivattomasti sovitettua hääviikonlopun ohjelmaan.

Hawkhill huonekuva
Hawkhill

MORSIUSPARILLE

Hääsviittinä toimii valitsemasi mökkivaihtoehto, jonka varusteluista ei puutu mitään. Suosikkimme on pieni ja tunnelmallinen Armas Sviitti, joka takaa ainutlaatuisen tunnelman sekä täydellisen yksityisyyden.

Anna meidän tehdä kokemuksestasi täydellinen.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Tarjoamme mielellämme suosituksia hääpukusuunnittelijoista ja jopa sormuksista, mutta palvelumme keskittyy takaamaan tunnelman luomisen Hawkhillin alueella. Pakettiin kuuluu majoituksen, koristeluiden, kattauksen, illallismenun sekä hääkuvauksen lisäksi myös upea hääkansio, joka taltioi ainutlaatuisen juhlan muistot. 

ILLALLINEN LAAVULLA

Metsähäiden tunnelma syntyy laavullamme, jonne katetaan eräkokkimme taikoma upea illallinen sekä metsähään teemanmukainen kattaus, jossa yhdistyy luonnon vehreys, kristallinkirkkaus, maanläheinen kynttilän valo sekä kullankimallus.

KAIKEN KRUUNAAVAT KORISTELUT

Esteettisesti kauniit asetelmat, luonnonmateriaalien kerrostuksellisuus ja kattauksen näyttävyys luovat juhlille taustan, jota ei yksikään vieraista tule unohtamaan. Suomen huipuista koostuva tiimimme osaa taikoa persoonallisen tyylin vuodenaikojen mukaan unohtamatta vastuullisuutta ja kierrätettävyyttä.

FINE DINING -KOKEMUKSIA

Makunautinnot luovat muistijäljen ja näissä häissä visuaalisuuden lisäksi juhlivat luonnosta ammentavat maut ja yllätykselliset yhdistelmät. Valitse suosikkisi menu- ja kokkivaihtoehdoistamme. 

Photocredits: Metsäravintola Nielu

KUKKIEN ILOTULITUS

Jokainen yksityiskohta kattauksen koristeista morsiuskimppuun tai vaikkapa oman koiran kaulapantaan otetaan huomioon, jotta kokonaisuus on harmoninen ja sopusointuinen ympäröivän luonnon kanssa.

HUOLETONTA VALMISTAUTUMISTA

Kampaajamme toimipiste sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Hawkhillista ja hän tulee myös tarpeen tullen paikalle tekemään sekä meikin että kampauksen.

VIHKIKAAREN ALLA

Vihkiminen on mahdollista suorittaa laavun edustalla, jonne rakennamme upean vihkikaaren sekä vieraille istumapaikat omien toiveittenne mukaan.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

WEDDING PLANNER: NLUX / TAKAPIHALLA HÄÄKUVAUS

HÄÄPAIKKA JA MAJOITUS: HAWKHILL

Catering: nlux / HAWKHILL

VALOKUVAUS JA HÄÄKANSIO: TAKAPIHALLA HÄÄKUVAUS

FLORISTI: JÄRVENPÄÄN KUKKATALO

 

HIUKSET JA MEIKKI: SALON PEPPIINA

KAKKU: PRIMERO CATERING

SORMUS: PAPAJA GOLDSMITH

HÄÄPUKU: LAURA HYVI BRIDAL

 

@NLUX_COLLECTION

  #forestwedding #forestdining #fairytales #luxurywedding #weddings #weddinginspiration #forestluxury #takapihalla #hawkhillnature #jkukkatalo #salonpeppiina #primerocatering #papaja_goldsmith #laurahyvibridal

Ota yhteyttä