Elämää paratiisissa

NUUKSION TAIKA 

Nuuksion järviylängöllä tunnelma on kuin suoraan paratiisissa. Kauniin järven rannalla sijaitseva Villa Paratiisi tarjoaa vierailleen kauniiden maisemien lisäksi laadukasta majoitusta ja tekemistä jokaiseen makuun. 

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, jossa viihdyt perheen ja ystävien kesken. Tilat sopivat myös erinomaisesti perhejuhlien järjestämiseen sekä kokouksiin. 

Tunnelmaltaan poikkeuksellinen tilausravintola ja juhlatila Wäinölä tarjoaa puolestaan upeat puitteet esimerkiksi Kalevala-teemahäiden järjestämiseen sekä Suomen kansanperinteeseen pohjautuvien juhlien viettämiseen.

“Tämä loistava paikka tarjosi meidän seurueelle täydellisen viikonlopun. Sielu lepäsi ja koimme jotain todella ainutlaatuista.”

Villa Paratiisin päärakennuksessa kaksi kahden hengen huonetta sekä neljä 2-hengen huonetta rinteessä järvi- ja metsämaisemalla.

Nuuksion Pohjoinen Portti ja Salmen ulkoilualueen kaikki reitit käden ulottuvilla. Kattilaan 7 km metsäpolkua pitkin, josta pääsee bussilla Haltian luontokeskukseen.

Aamiaiset, lounaat sekä illalliset Villan vieraille sopimuksen mukaan. Tilausravintola Wäinölässä teemaillalliset, yksityistilaisuuksia sekä tapahtumia.

Rantasauna sekä poreamma. Uintimahdollisuus ympäri vuoden.

Nuuksion Taika sijaitsee Nuuksion kansallispuiston länsipuolella. Helsingistä ajomatkaa kertyy noin 45 minuuttia.

LIITO-ORAVAN KOTI

 

Liito-orava on maamme nisäkkäistä erikoisin. Nuuksiossa liito-oravia on varsin tiheään verrattuna muuhun Suomeen, ja se onkin valittu myös Nuuksion kansallispuiston tunnuseläimeksi.

Liito-oravan näkeminen vaatii suuresti paitsi tarkkaavaisuutta ja pitkäjänteisyyttä, myös onnea. Papanoita voi nähdä helpommin: ne ovat kuin ruskeita tai okranvärisiä puuroriisin jyviä puun juurella. Varsinkin suuret ja vanhat haapapuut ovat liito-oraville mieluisia pesäpuita, kunhan niissä on tikkojen pakertamia pesäkoloja.

 

Lähde: Retkipaikka

 

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Villa Paratiisissa on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Kauttamme järjestyy myös tarjoilut isommallekin seurueelle sekä erikoistoiveet. Kesäisin herkuttelemme usein savukalalla sekä lähialueen tuottajien leipomuksilla.

DO

Villa Paratiisin sijainti Nuuksion laajan reitistön varrella sekä lähellä vuokravälinepalveluita tekee lomastasi ikimuistoisen. Vieraiden käytössä on  SUP-laudat, kanootit sekä soutuvene. 

Nuuksion Taikan kautta järjestyy eräoppaiden lisäksi työyhteisöohjaajat, muusikot, käsityöläiset ja taiteilijat. Kaikki ohjelmat järjestyvät myös englannin kielellä ja ohjelmia myös erityisryhmille.

RELAX

Rantasaunan löylyt, järvimaisema sekä terassilla lepäävä poreamme tekevät lomaelämyksestä täydellisen. 

 

Sauna lievittää stressiä, laskee verenpainetta, rentouttaa lihaksia ja tekee hyvää sydämelle, aivoille ja muistille.

EVENTS

Wäinölä on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja rakennettu rautakauden henkeen.

Taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 40 ruokailijaa.

VILLA PARATIISI

KESÄMUISTOJA

Villa Paratiisin iso terassi houkuttelee nauttimaan kesästä. Täällä tilaa nauttia järvenrantatunnelmasta ja kerätä talven varalle aurinkoenergiaa. 

 

PARATIISIN TAIKAA

Tule perheen tai ystävien kanssa, järjestä juhlat tai vain nauti. Katettu terassi tarjoaa miellyttävän kokonaisuuden yhdessäoloon ja viihtymiseen. Tässä maisemassa on takuuvarmaa paratiisin taikaa.

METSÄN TUNNELMAA

Jokainen majoitustila on saanut oman voimaeläimensä ja ikkunoista pilkistää järvimaisemat ja metsäiset polut. 

RENTOJA KOKOUKSIA

Rantahuvilan tunnelma rauhoittaa kiireiemmänkin mielen ja tarjoaa virikkeellisen kohtaamisen myös kokouksille. Anna luovuuden päästä valloilleen ja jätä arjen murheet kauas keskustan hulinaan. 

@NUUKSIONTAIKA

  #nuuksiontaika #villaparatiisi #wäinölä #nuuksiolakeland #nuuksionkansallispuisto #nationalpark #nuuksio