Hiljaisuuden linnake

OLO CENTER 

Toisin kuin Saimaan vilkkaimmat kesäkohteet Olo Center Ihamaniemessä nauttii ainutlaatuisesta  koskemattomasta luonnosta. Täällä häiriötekijät loistavat poissaoloaan, ja jäljelle jää vain hetki ja mahdollisuus kokea syvää yhteyttä itseensä sekä ympäröivään luontoon. 

Loputtomien järvien upeat maisemat ja kauniit metsät polkuineen hemmottelevat matkailijaa toden teolla ja ihastuttavasti sisustettu vanha kyläkoulu sulkee syliinsä kuin rakkaan lapsen.

Huoneet ovat niin kutsuvia, selkeitä, puhtaita ja myös viihtyisiä. Olin onnekas vieraillessani tässä kauniissa paikassa. Jos sinulla on joskus mahdollisuus mennä sinne, tee se.”

Anna-Katariina, asiakas

7 kappaletta 2-4 hengen huonetta. Osassa huoneista oma suihku ja WC.

Melontaa, patikointia, pyöräilyä sekä somaattisia hoitoja ja ääniterapiaa.

Aamiaiset ja kasvispainotteiset ateriat Olo Centerin oman kasvimaan antimista ja lähituottajilta.

Pihasauna, kylpyammeet sekä valmiit mineraalikylvyt.

Enonkosti sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Savonlinnasta ja 45 minuutin päässä lentokentältä, Helsingistä ajomatkaa kertyy vajaa 5 tuntia.

AINUTLAATUINEN ÄÄNIMATKA

 

 

Ainutlaatuinen kuuntelukokemus vie sinut äänitarinankerronnan maailmaan kutsumalla mielikuvitustasi, muistojasi ja tunteitasi, syventämällä läsnäoloasi ja tarjoamalla sinulle positiivisemman hyvinvoinnin tunteen. 

Acoustic Body® on aivoystävällinen ja kehollinen lähestymistapa, joka yhdistää somaattiset, luovat, kognitiiviset ja sosiaaliset ulottuvuudet. Se tukee ja vahvistaa oppimista ja sosiaalisia taitoja, tunneälykkyyttä, luovuutta ja hyvinvointia. 

 

Markus Pesonen, säveltäjä ja Olo Centerin isäntä

 

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Täällä sekä mieli että makuhermot tulevat hemmotelluiksi. Olo Centerin keittiö ammentaa herkulliset makunsa omasta maasta. Pihaalle levittäytyvä kasvimaa tarjoaa antimiaan pitkälle syksyyn ja satoa kerätään myös talven tarpeisiin. 

DO

Olo Center sijaitsee Koloveden – ja Linnansaaren kansallispuistojen äärellä ja toimii täydellisenä tukikohtana monipuoliselle valikoimalle luontoaktiviteetteja. Voit halutessasi tutustua ympäröiviin maisemiin oppaan kanssa tai itsenäisesti valmiiden reittioppaiden avulla.

RELAX

Acoustic Body® on aivoystävällinen ja kehollinen lähestymistapa, joka yhdistää somaattiset, luovat, kognitiiviset ja sosiaaliset ulottuvuudet.  Se tukee ja vahvistaa oppimista ja sosiaalisia taitoja, tunneälykkyyttä, luovuutta ja hyvinvointia. 

EVENTS

Olo Centerin emäntä Catarina Brazão on yksilö- ja ryhmäprosessien fasilitaattori, somaattinen kouluttaja ja sosiaalityöntekijä.  

Yksittäisten istuntojen tarkoituksena on syventää tietoisuuttasi, rentouttaa kehoasi ja poistaa esteet ainutlaatuisuutesi kukoistamiselle. 

OLO CENTER

MINIMALISTISEN TÄYDELLISTÄ

Huoneiden rauhalliset ja pelkistetyt puitteet on lahja, joka edistää kehon ja mielen palautumista parhaalla tavalla, syvätasoilla. .

 

HIRSIHUONEIDEN VALTAKUNNASSA

Hirsitalon luonnollinen olemus tarjoaa ja varmistaa erinomaisen ilmanlaadun. Kaikissa huoneissa on Porin Villan & Peitteen korkealaatuiset orgaaniset patjat, peitot, tyynyt ja vuodevaatteet sekä puuvillapyyhkeet. 

 

OMAN MAAN MAKUJA

Herkullisia, terveellisiä aterioita hienoimmista luonnonvaraisista, paikallisesti hankituista orgaanisista ainesosista, joista osa on yhtä lähellä kuin oma puutarha.

@OLOCENTER

  #olocenter #saimaa #enonkoski #kolovesi #somaattinenterapia #ääniterapia #visitsaimaa