Design helmi Loimaalla

HOTELLI VIHANNONKULMA

Hotelli Vihannonkulma on ainutlaatuinen kokonaisuus Loimaan pikkukaupungissa. Aiemmin yksityiskotina toiminut kaunis rakennus on jälleen herännyt henkiin ja persoonallinen boutique-huoneistohotelli kunnioittaa kodin alkuperäisiä piirteitä kauniisti. 

Luonnollisten materiaalien ja sävyjen ympäröimänä on mukava levähtää hetkeksi. Huoneemme kutsuvat rentouttavaan joutenoloon ja rauhallisiin uniin.

Vihannonkulman uusi tarina sai alkunsa, kun omistajamme Markku Mäkitalo kiinnitti huomionsa keskustassa tyhjillään olevaan kauniiseen Vihannonkulmaan, rakennuttaessaan viereiselle tontille Loimaan Kirjakulmaa.

 

9 hyvinvarusteltua 1-5 hengen huonetta.

Patsaspuisto, maatalousmuseo, tiibetintaiteen keskus tai Harjureitille ulkoilemaan.

9 hyvinvarusteltua 1-5 hengen huonetta.

Voit valita majoituksen Kahvila Vihannonkulman aamiaisella.

Saunaosasto ja takkahuone.

Loimaa sijaitsee vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, tunnin päässä Tampereelta ja alla tunnin ajomatkan päässä Turusta. Loimaalle pääsee myös Turku-Tampere -junalla.

VIHANNONKULMAN UUSI ALKU

 

 

Mestariksi kutsuttiin arkkitehti Hannu Vaisto, joka sai tehtäväkseen muokata kahden huoneiston kiinteistöstä yhdeksän huonetta käsittävän hotellin. 

Myöhemmin projektiin astui mukaan kokenut sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas. Hänen tehtävänsä oli herättää Vihannonkulma unestaan, ja tuoda talo tähän päivään kunnioittaen talon alkuperäistä henkeä.

 Yhteisenä toimeksiantona annettiin kuitenkin yksi ehto – yläkerran takkahuoneeseen, saunaosastoon tai keskikerroksen alkuperäiseen kylpyhuoneeseen ei saa kajota.

Suuren muodonmuutoksen jälkeen Vihannonkulmasta on nyt puhjennut kaunis talon perimää kunnioittava yhdeksän huoneen boutique -huoneistohotelli, joka toimii itsepalveluperiaatteella.  

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Northern Senses Kitchen tarjoaa laadukkaita paikallisia ja pohjoismaisia herkkuja kodikkaissa oleskelu- ja ruokailutiloissamme sekä terassilla. 

Mikäli haluat fine dining -kokemuksen, on asiakkailla mahdollisuus saada yksityinen fine dine -keittiömestari käyttöönsä tai tuoda omansa mukanaan.

Vieraat voivat halutessaan myös tilata maukkaat retkieväsateriat vaellusretkille tai muihin ulkoilmaseikkailuihin.

DO

House of Northern Sensen concierge-palvelu on vieraiden käytettävissä koko loman ajan. Huolella valitut elämyskumppanit tarjovat laajan valikoiman aktiviteettja koko Rukan alueella.

 House of Northern Senses tarjoaa  täydellisen palvelukokonaisuuden, kun haluat oleskelultasi korkeatasoista laatua, rauhaa, palvelua, yksityisyyttä ja aitoutta. 

RELAX

Viehättääkö rantasaunan löylyt, savusaunan tunnelma vai nauttisitko ennemmin spa-osaston uima-altaasta ja takkahuoneen lämmöstä.

Saunaosastolta löydät myös laadukkaat hoitotuotteet.  

EVENTS

House of Northern Senses tarjoaa täydelliset puitteet juhlille ja kokouksille, mutta soveltuu myös erinomaisesti retriittikohteeksi. 

Alakerran salit on mahdollista sisustaa tarpeittesi mukaan joogaa tai meditaatiota varten. Kesäisin käytettävissäsi on nurmikenttä ja laaja ranta-alue. Talvisin alueen kiertävä lumikenkäreitti vie sinut luontoon latautumaan. 

HOTELLI VIHANNONKULMA

KLASSISTA KAUNEUTTA

 

Nordic huoneet on sisustettu nimensä mukaisesti pohjoismaiseen tyyliin pehmeästi ja raikkaasti, ripauksella Vihannonkulman 50-luvun henkeä. Luonnollisten materiaalien ja sävyjen ympäröimänä on mukava levähtää hetkeksi.

 

VINTAGE AARTEITA

 

Retro -huoneissa voit nauttia Vihannonkulman alkuperäisistä piirteistä kauniilla nykyaikaisilla viimeistelyillä. Retro -huoneet pursuavat toinen toistaan persoonallisempia yksityiskohtia, sillä huoneet on kalustettu pääsääntöisesti rakennuksen mukana tulleilla vintage-aarteilla.

 

@HOTELLIVIHANNONKULMA

 #hotellivihannonkulma #visitloimaa #boutiquehotel # finnishdesign #huoneistohotelli #uniquelocations #worthtovisit