Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Anna ajan pysähtyä

HOTELLI PUNKAHARJU

Vuonna 1845 keisari Nikolai I määräsi harjulle rakennettavaksi metsänvartijan talon makuuhuoneineen. Talosta kasvoi myöhemmin kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin valtionhotelli, jonka tarina jatkuu nyt Hotelli Punkaharjuna.

Hotelli Punkaharju talvi
Hotelli Punkaharju
Hotelli Punkaharju Saimi Hoyer ikkunalla

”Punkaharjun tunnelma on kuin satukirjasta. Tänä iltana taivaskin hehkui vaaleanpunaisena hotellin yllä. ”

11 kpl 2 hengen huoneita, metsähuoneita, 9 huonetta Keisarinnan huvilassa

Ravintola 120 hengelle, ulkoterassi 30 hengelle

Vuokravälineitä kaikille vuodenajoille, laivaretkiä ja paljon muuta

Rantasauna

Helsingistä 350 km, Savonlinnasta 27 km. Punkaharjulle pääsee myös junalla.

OMISTAJAN TERVEHDYS

”Maassamme ei ole kauniimpaa huvipuistoa. Ja tämä sanoo Punkaharjusta paljon.
Se tietää rikkaana olemista.” 

Saimi Hoyer, Hotelli Punkaharju

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

Hotelli Punkaharju keitto lautasella EAT

EAT

Sami Tallberg johdolla hotellin ruoka- ja juomatuoteet on viety entistä villimpään ja vivahteikkaampaan suuntaan. Samin myötä villiyrttien lajistoa kasvatetaan, villisienikirjo laajenee ja kasvisruoat lisääntyvät. 

 
Hotelli Punkaharju Saimi Hoyer sienimetsässä

DO

Lähde omatoimiselle virkistävälle kävelyretkelle harjumaisemiin, vuokraa polkupyörä päiväksi tai ota kaikki mahdollinen teho irti liikunnasta personal trainer -palvelumme avulla. Tärkeintä on, että nautit ja viihdyt.

Savutuvan Apaja laiturilla

RELAX

Keväällä Hotelli Punkaharjulla rentoudutaan joogan merkeissä. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow  sekä saunayoga.

 

Savutuvan Apaja suklaapralinet

SHOP

Puodistamme löydät hotellin keittiössä valmistetut herkulliset ruokatuotteet, kuten granolan ja hotellin suositun siemenpuuron, sekä  kauniit paikalliset käsityöt  ja paikallisten käsityötaiteilijoiden tuotteita: koruja, taidetta ja käyttöesineitä.  

HOTELLI PUNKAHARJU

Hotelli Punkaharju järvimaisema ilmakuvana

”Matkustaja ei väsy katselemaan tätä luonnon suloista leikkiä. Alinomaa hän huomaa jotakin uutta, jota ei luule vielä ennen nähneensä, ja mihin ikinä menee, keksii hän uusia, avaroita ja hymyileviä näköaloja, ollen ymmällä siitä, eikö viimeinen näkemänsä ole kaikkia edellisä ihanampi.”

Zachris Topelius (1818-1898)

Hotelli Punkaharju huvila syysväreissä

INSPIRAATIOTA LOMALLESI

Hae inspiraatiota, valitse valmis elämyspaketti ja tee lomastasi täydellinen.

Asiakkaamme
"Kauniissa luonnossa sijaitseva hotelli, joka on restauroitu vanhaa kunnioittaen kauniisti, mutta persoonallisella otteella. Illalliselle kannattaa tulla kauempaakin, sillä ruoka antaa ainutkertaisia makuelämyksiä. Ravintolapäällikkö/sommelier osaa loihtia ruuan ja viinin liiton."

@HOTELLIPUNKAHARJU
ON INSTAGRAM

  #hotellipunkaharju #visitpunkaharju #visitsavonlinna #saimaamoments #saimaagastronomy #goldiswhereyoufindit #hämmennypienistäihmeistä