Hyvinvoinnin keidas

HYVINVOINTIHOTELLI LUPPO

Hyvinvointihotelli Luppo on uusi tunnelmallinen ja uniikki pikkuhotelli kauniissa tehdasmiljöössä Loimijoen varressa Forssassa.

Ihmisenkokoinen hyvinvointikeskus ja hyvinvointihotelli sijaitsee kauniissa punatiilisessä tehdasmiljöössä ja tarjoaa hienot puitteet työhyvinvoinnin ja työelämän kehittämiselle sekä pienten ryhmien retriittitarpeisiin.

 

”Upea paikka. Mitä parhain ympäristö pienen ryhmän retriittiin tai vaikkapa johtoryhmän vetäytymiseen.”

Seitsemän huonetta,joissa majoittuu mukavasti 7-12 henkeä. Viidessä huoneessa on oma kylpyhuone, kahdessa WC.

Kuntosali ja laadukkaat jumpat kuuluvat majoitushintaan. Lisäksi kaksi kansallispuistoa löytyy lyhyen ajomatkan päässä sekä upea Forssan kaupunkipuisto.

Tarjoilut räätälöidään ryhmien tarpeiden mukaan, mutta Luppoaamiainen on tarjolla aina.

Sauna, fysikaaliset hoidot, kellunta-allas ja hieronnat saman katon alta.

Forssa sijaitsee 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja noin tunnin päässä Turusta ja Tampereelta. Bussilla pääsee perille asti.

KANSALLINEN KAUPUNKIPUISTO

 

Kansallisen kaupunkipuiston status on huomionosoitus asukkaiden käytössä olevalle yhteiselle ympäristölle. 

Se herättää positiivisia mielikuvia Forssasta ja auttaa kaupunkilaisten käytössä olevien ympäristöjen kehittämistä ja arvostusta. Kansalliseen kaupunkipuistoon liittyvillä selvityksillä lisätään tietoutta lähiympäristöstä. 

Kaupunkipuisto on osa kaupungin järkivihreää strategiaa. Forssan kaupunki toivoo kaupunkilaisten ottavan kaupunkipuiston ja siihen liitettävät tapahtumat omakseen. 

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Lupossa herätään rakkaudella valmistetun, maittavan ja terveellisen aamiaisen äärelle. Luppo-aamiainen tehdään majoittujille ja ryhmille toiveiden mukaan, jotta minimoimme ruokahävikkiä. 

 Pääset myös maistamaan omalla reseptillä valmistettua Luppo-leipää,  joissa käytämme järvikalaa ja yrttejä sesongin mukaan.

DO

Luppo tarjoaa liikuntaa, luontoa, kursseja, koulutusta ja kulttuuria.  Luppo-paketit tarjoavat helpon tavan tulla nauttimaan.

RELAX

Viihtyisten saunatilojen lisäksi käytössäsi on laaja kirjo erilaisia hyvinvointipalveluita fysioterapiasta, hieronnoista aina rentoutuskelluntaan.  

Lupon asiakkaana sinulla on myös Kutomon fysioterapia- ja liikuntakeskuspalvelut sekä  Oiva-lääkärikeskus.

EVENTS

Lupon filosofiassa hyvä työelämä tarkoittaa ihmisenkokoista, mielekästä työtä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista.  Meillä Lupossa hoituu niin nuppi, lihakset, luontosuhde kuin lepokin.

HYVINVOINTIHOTELLI 

LUPPO

SEITSEMÄN ASKELEEN POLKU HYVINVOINTIIN

Hyvinvointi on Lupon a ja o. Monialaista tekijäjoukkoamme yhdistää vahva ammattitaito, sydämellä tehty työ ja aito välittäminen ihmisen hyvinvoinnista.  Tällaista et löydä muualta.

 

Previous slide
Next slide

LIIKUNNAN ILOA

Tee hyvinvointiviikonlopustasi täydellinen ja yhdistä ulkoiluun joogatunteja, kuntosali ja energisoiva ravinto.

ARVOVIERAITA VARTEN

Lupon tiimi tunnetaan  ystävällisestä palvelusta, luppoisasta tunnelmasta ja herkullisista tarjoiluista. Oma kokkimme Ulla valmistaa lähiruokaa suurella sydämellä.

@FORSSANLUPPO

  #hyvinvointihotelli #visitforssa #forssanluppo #wellnessweekends #retriitti #weekendgetaway #retreat