Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Saamelaisen porotilan eksotiikkaa

ARCTIC LAND ADVENTURE

REINDEER RANCH & GLASS IGLOOS

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Iglumajoitusten aatelia. Laadukkaat materiaalit, upeat maisemat, täydellinen yksityisyys ja samalla kodinomainen ympäristö tarjoavat huikean yhdistelmän ja tavanomaisuudesta poikkeavan lomakokonaisuuden.”

Neljä maisemasviittiä tunturijärven rannalla

Kausivälineet kuuluvat majoituksen hintaan.

Kesäisin runsas lappilainen aamiainen, talvisin puolihoito.

Rantasauna sekä huikealla maisemalla varustettu palju.

20 km Kilpisjärveltä etelään. Kittilästä 3 tuntia ja Tromssasta 2,5 h.

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Loungessa voit uppoutua jakamaan päivän aikana koettuja elämyksiä ja suunnitella seuraavia retkiä ja aktiviteetteja virvoitusjuoman, laadukkaan viinin tai paikallisten pienpanimotuotteiden äärellä. Tarjolla on myös pientä purtavaa. 

Forest Lounge toimii olohuoneena ja lekottelupaikkana – täällä on helppo viihtyä pidempäänkin, Nuuksion luonnossa vietetyn päivän päätteeksi!

 

DO

Tutustu Nuuksion aarniometsien monipuoliseen luontoon, järviin ja nähtävyyksiin,  heittäydy täysin vapaaksi omista arjen kahleistasi ja opi uutta luontoretkellä osaavan oppaan kanssa.

Tutustu retkeilijän kehonhuoltoon, opettele kävelytekniikkaa tai nauti vaikkapa joogasta auringonlaskun aikaan. Vai olisiko eräkokkailu ja villiruoka kuitenkin ennemmin lähellä sydäntä? 

STAY

Lodge Glamping -teltta on kuin tyylikäs hotellihuone, joka on ympäröity metsän äänillä ja tunnelmalla. Telttakatemateriaali tuo luonnon äänet sisälle, mutta pitää sateen ja kylmyyden ulkona.

Teltta on lämmin, mukava ja täynnä luonnonvaloa. Se on sisustettu sisustussuunnittelijan huolella valitsemilla korkeatasoisilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Sähköistettyjen Lodge Glamping -telttojen varustukseen kuuluu lämmitys ja ilmastointi, valaistus, minikeittiö jääkaappeineen, korkeatasoiset Unikulman vuoteet sekä vedetön wc.

EVENT

Irtiotto hälystä ja turhuuksista – vain puolen tunnin päässä Helsingin vilinästä. Meillä löydät yrityksesi todellisen luonnon Nuuksion järviylängön maisemissa, metsänhaltioiden suojeluksessa. 

Nuuksion alueen ensimmäinen todistettu nimi oli NOOX, jota nykyään kantaa  hotellimme inspiroiva kokoustila. NOOX on sopiva maksimissaan 20 henkilön kokouksiin.

SAHANLAHTI RESORT

KOKOUS METSÄN SYLEILYSSÄ

 Meillä löydät yrityksesi todellisen luonnon Nuuksion järviylängön maisemissa, metsänhaltioiden suojeluksessa. Heittäydy vapaaksi omista arjen kahleistasi ja lähde kansallispuistoon  opastetun luontoelämyksen pyörteisiin.

 Meillä löydät yrityksesi todellisen luonnon Nuuksion järviylängön maisemissa, metsänhaltioiden suojeluksessa. Heittäydy vapaaksi omista arjen kahleistasi ja lähde kansallispuistoon  opastetun luontoelämyksen pyörteisiin.

”Tiukka ja pureva pohjoistuuli kylmäsi ilmaa niin, että viimein myös talven ensimmäiset lumihiutaleet alkoivat putoilla maahan.

Ne kilvoittelivat syksyn viimeisten ruskanlehtien kanssa siitä, kenen oli oikeus näkyä ja
kenen puolestaan kadota. Yhä runsaammaksi kävi ilmasta putoilevien lumihiutasten määrä, ja ne helposti peittivätkin käpristyneet lehdenjäänteet alleen.”


Aigi II Lovi, Ante Aikio 

LÄHDE VIRTUAALIMATKALLE

Vasaran Porotila tarjoaa sinulle täydellisen tauon urbaanista ja hektisestä arjesta. Varaa itsellesi aikaa hengittää ja olla tekemättä mitään.

Video afspelen

@SAHANLAHTI RESORT
ON INSTAGRAM

  #sahanlahti #sahanlahti resort #visitsaimaa #saimaagastronomy #tasteofsaimaa