Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Palaa juurillesi

MAJATALO PUUKARIN PYSÄKKI

Puukarin Pysäkki on kotoisaa paikallisuutta, luontoa, hyvää ruokaa ja elämyksiä arvostaville unelmakohde. Lepää luonnon rauhoittavassa syleilyssä ja nauti puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja. Luo yhteys luontoon ja löydä takaisin omalle uniikille polullesi.

"Mahtavaa luomuruokaa, jossa käytetään myös villiyrttejä ja syötäviä kukkia. Piirakat ovat parasta mitä voi saada. Kannattaa käydä ja viipyä pidempäänkin!"

8 huonetta yhteensä 20 hengelle

Kolmen tähden luomuravintola. Majoitukseen kuuluu karjalainen aamupala.

Listaa aktiviteetit tähän

Savusauna

Listaa kulkuyhteydet, juna, bussi, lento, XX km Helsingistä, XX km

“Kuuntele, mitä puut ja vesi kuiskaavat sinulle ja kuiskaa takaisin. Nauti passiviteeteista ja pysähdy. Kuuntele luontoa, lepää ja puhu läheistesi kanssa. Kuuntele kehoasi. Ole. Jätä suorittaminen kokonaan pois ja ihmettele ympärilläsi olevaa elämää”.

– Majatalon emäntä Anni

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

Puukarin Pysäkki ruokakattaus EAT

EAT

Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta.

DO

Majataloon astuva vieras pysähtyy hetkeen, kokee elämyksiä ja tulee osaksi tarinaa. Ympäröivän metsän harmonia hellii ja lataa sekä mieltä että kehoa.

Puukarin Pysäkki vanha aitta ja myrskylyhty

RELAX

Majatalon savusauna on vanha riihi. Riihi oli paikka, jossa puitiin ennen vanhaan viljat. Tänä päivänä riihen savusaunan rukiin oljet muistuttavat riihen entisajan tarkoituksesta ja saunojat saavat istua saunassa olkien päällä.

Puukarin Pysäkki juusto kulhossa EAT

SHOP

Etsitkö aitoa lähiruokakokemusta tunnelmallisessa Hyvän Olon Majatalossa? Haluatko uppoutua karjalaisen keittiön saloihin Kaks Korhoskaa ruoanlaittokurssien parissa? Kurkkaa mitä kaikkea kaupastamme löytyy!

PUUKARIN PYSÄKKI

Puukarin Pysäkki pihapiiri

”Siitä Pohjolan emäntä syötti, juotti vierahia, syötti suin sulassa voissa, kourin kuorekokkaroissa noita kutsuvierahia, vävyänsä liiatenki. Olipa lohta luotasilla, sivulla sianlihoa, kupit kukkuraisillansa, va’it varpelaitehilla syöä kutsuvierahien ja vävysen liiatenki. Sanoi Pohjolan emäntä: ”Oi sie piika pikkarainen! Tuop’ on tuopilla olutta, kanna kaksikorvaisella noille kutsuvierahille, vävylleni liiatenki!”” 

Elias Lönnrot, Kalevala (1849)

Puukarin Pysäkki karjalanpiirakka ja munavoi tuohialustalla EAT

INSPIRAATIOTA LOMALLESI

Hae inspiraatiota, valitse valmis elämyspaketti ja tee lomastasi täydellinen.

Vierailtamme
"Hyvän olon ja hyvän mielen onnela. Ainutlaatuinen paikka perinteitä ja luomuelämää arvostavalle. Ihanat ihmiset tekemässä työtä sydämellään. Ruoka maailmanluokan lähiruokaa."
Katso video

@PUUKARINPYSÄKKI

  #puukarinpysäkki #visitkarelia #visitbomba #wildtaiga #viakarelia #togetherwecan #kestäväkehitys #sustainable #wildfood #lähiruokaa