Luonnonluksusta saaristossa

THE BARÖ

 

The Barö on ekologisesti rakennettu korkealuokkainen saaristohotelli maailman upeimman saariston syleilyssä, Barösundin alueella Inkoossa.

Monipuolinen ja ainutlaatuinen Suomenlahden saaristo, puhdas luonto, meren läsnäolo, vanhat puut ja paikalliset tarinat aina viikinkiajoista saakka lumoavat ensihetkestä lähtien.

Täällä yhdistyy meren läsnäolo, viimeistelty arkkitehtuuri ja henkilökohtainen palvelu.   

Ympäröivä luonto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja palvelut täydentävät elämyksen uniikiksi yhdistelmäksi luonnonläheisyyttä ja luksusta.”

12 erikokoista maisemasviittiä meren rannalla.

Laaja valikoima aktiviteetteja, sähköpyöriä, melontaa, sieniretkiä ja joogaa.

Ravintolamme The Berg tarjoilee aamiaisen lisäksi lounasta, illallista sekä sunnuntaisin brussin.

Rantasauna, palju sekä aurinkoterassi.

Inkoo sijaitsee tunnin ajomatka Helsingistä ja lentokentältä, 2 tuntia Turusta.

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Ravintolamme The Berg tarjoilee vieraillemme pohjoismaisen keittiön makuja modernilla otteella. Menu vaihtuu kausittain ja á la carte listaltamme voit valita sekä lounasta että illallista. 

Sunnuntaisin tarjolla on myös brunssi  klo 10-14.

DO

The Barössä voit nauttia luonnon rauhasta ja omasta ajasta ilman aikatauluja. Jos olet kuitenkin kiinnostunut kokemaan erilaisia aktiviteetteja, olemme kehittäneet sinulle tekemistä paikallisten yhteistyöyritysten kanssa. Elämyspaketeista voit kysyä lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

RELAX

Saunan terassilta löydät poreammeen ja voit mennä myös pulahtamaan mereen kesällä sekä talvella avantoon. Saunan terassilta löydät myös viihtyisän takkahuoneen, jossa voit nauttia pientä syötävää ja juotavaa.

Vieraanamme voit nauttia hoitavasta hieronnasta saunamme takkahuoneessa tai oman huoneesi rauhassa.

EVENTS

Barösundin kaunis luonto sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut tekevät virkistyspäivistä nimensä veroiset. Kauttamme löydät jokaiselle sopivan ja mukavan tavan rentoutua yhdessä.

The Barössa järjestät mieleenpainuvan kokouksen ja suomalainen saaristomaisema tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä sekä paikallisille että kansainvälisille vieraille.

THE BARÖ

EKOLOGISTA ARKKITEHTUURIA

The Barön identiteetti perustuu saaristoon ja luontoon, joten koko rakennusprojekti haluttiin toteuttaa näitä säästäen ja kunnioittaen. 

Jokainen yksityiskohta on tarkasti suunniteltu ja toteutettu valaistusta myöten. Huoneissa on himmeä valaistus, jotta luonto olisi mahdollisimman läsnä. 

Huoneissa on merelle päin lattiasta kattoon ylettyvä ikkuna, joka tuo metsän ja meren tuntua huoneisiin sisälle.   Ulkoverhoilussa on käytetty mustaksi poltettua puuta, joka luo alueelle harmonisen ja  saaristoon sopusointuisen tunnelman. 

Rakennusmateriaalit ovat hyvin luonnonmukaisia ja rakennukset on tehty kemikaalivapaasta täyspuuhirrestä, eristykset ekovillasta ja höyrysulut ovat paperiset.

Sähkö tuotetaan omalla aurinkovoimalla, käyttövesi tulee porakaivosta ja jätteet käsitellään omassa kaikkien jätevesien puhdistamossa. Sisään ja uloskirjautuminen tehdään verkossa ja huoneissa on käytössä omalla puhelimella toimivat mobiiliavaimet.

TILAA YHTEISELLE AJALLE 

Huoneidemme nimet juontavat juurensa sekä sijainnistamme että skandinaavisesta mytologiasta. Modernit ja laadukkaasti sisustetut huoneemme ovat erillisiä majoitusrakennuksia, joissa oma rauha on taattu. 

SAARISTON MAKUJA

The Berg tarjoaa vieraillemme pohjoismaisen keittiön makuja modernilla otteella. Menu vaihtuu kausittain ja á la carte listaltamme voit valita sekä lounasta että illallista. 

RENTOUDU MEREN ÄÄRELLÄ

Hotellimme alueelta löytyy myös upea Sunset -terassi jossa voit nauttia lasillisen samppanjaa  sekä rantasauna, josta pääset vaikka pulahtamaan mereen.

LÄHDE VIRTUAALIMATKALLE

The Barö tarjoaa sinulle täydellisen tauon urbaanista ja hektisestä arjesta. Varaa itsellesi aikaa hengittää ja nauttia saariston kauneudesta.

Katso video
@THEBAROHOTEL

  #thebaromoments #archipelagohotel #nordichotels #ecologicaldesign #localfood #sauna #staycation #naturetravel #consciousluxury