Saamelaisen porotilan eksotiikkaa

ARCTIC LAND ADVENTURE

REINDEER RANCH & GLASS IGLOOS

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Arctic Land Adventure
Arctic Land Adventure
Arctic Land Adventure

Iglumajoitusten aatelia. Laadukkaat materiaalit, upeat maisemat, täydellinen yksityisyys ja samalla kodinomainen ympäristö tarjoavat huikean yhdistelmän ja tavanomaisuudesta poikkeavan lomakokonaisuuden.”

Arctic land adventure

Neljä maisemasviittiä tunturijärven rannalla

Kausivälineet kuuluvat majoituksen hintaan.

Kesäisin runsas lappilainen aamiainen, talvisin puolihoito.

Rantasauna sekä huikealla maisemalla varustettu palju.

20 km Kilpisjärveltä etelään. Kittilästä 3 tuntia ja Tromssasta 2,5 h.

Vasaran Porotilavierailulla pääset tutustumaan saamelaiseen poronhoitoon, sen historiaan ja kiehtoviin tarinoihin. Porotilan omistaja, Nils-Matti Vasara, on poromies 12:ssa polvessa, joten hänellä on ikiaikainen tieto ja taito saamelaisesta elämäntavasta.

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

Arctic Land Adventure

EAT

Porotilalla tarjoillaan toki myös poronlihatuotteita, mutta olemme panostaneet erityisesti kasvisruokailijoiden ja vegaanien huomioimiseen menun suunnittelussa. 

Arctic Land Adventure

DO

Retki tunturiin poromiehen matkassa on kokemus, jonka tulee aina muistamaan. Tilamme aktiviteetit ovat osa päivittäistä elämäämme, johon pääset osallistumaan halutessasi.

Arctic Land Adventure

RELAX

Peerajärven rannassa sijaitseva sauna ja huikealla maisemalla varustettu palju ovat matkan pakollisia ohjelmanumeroita. Etenkin jos vielä revontulet sattuvat pilkahtamaan ja usein niin käykin.

Arctic Land Adventure

SHOP

Poronlihaa emme ikävä kyllä saa myydä suoraan tilalta, mutta valikoimastamme löytyy mm. poronsarvia, käsintehtyjä islantilaisvillapaitoja, pipoja ja huovutettuja tumppuja. 

POROTILAN EMÄNTÄ MIA

”Peerajärven rannalla erämaan kainalossa on taikaa, joka vangitsee vielä yli 15 vuoden jälkeenkin. Tilalla vallitsee poikkeuksellinen tunnelma, jonka haluan välittää myös vieraillemme.” 

ARCTIC LAND ADVENTURE

Arctic Land Adventure

”Tiukka ja pureva pohjoistuuli kylmäsi ilmaa niin, että viimein myös talven ensimmäiset lumihiutaleet alkoivat putoilla maahan.

Ne kilvoittelivat syksyn viimeisten ruskanlehtien kanssa siitä, kenen oli oikeus näkyä ja
kenen puolestaan kadota. Yhä runsaammaksi kävi ilmasta putoilevien lumihiutasten määrä, ja ne helposti peittivätkin käpristyneet lehdenjäänteet alleen.”


Aigi II Lovi, Ante Aikio 

Photocredit: HerFinland

LÄHDE VIRTUAALIMATKALLE

Vasaran Porotila tarjoaa sinulle täydellisen tauon urbaanista ja hektisestä arjesta. Varaa itsellesi aikaa hengittää ja olla tekemättä mitään.

Katso video

”Olipa huikean upea kokemus iglossa maagisen pohjoisen taivaan kannen alla. Tunnelmallinen ja huippulaadukkaasti toteutettu sisustus, herkulliset aamiaissämpylät ja ihanan vieraanvarainen ja ystävällinen emäntä ja isäntä! Täydellistä!”

@ARCTICLANDADVENTURE
ON INSTAGRAM

  #arcticlandadventure #vasarareindeerranch #reindeer #samitraditions #enjoythenature #experiencetheauthenticity #feeltheluxury #touchthesilence