Nuuksion kansallispuiston helmi

HAWKHILL

Hawkhill tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen elämyksen – ei pelkkää majoitusta. Kaikki vieraat vastaanotetaan henkilökohtaisesti ja tutustutamme heidät mökkeihin sekä lähialueen luontoon. Hawkhillin oheispalvelut, metsäruokailut, retket ja joogahetket laiturilla tekevät kokemuksesta unohtumattoman. Tämä on mökkeilyn aatelia ja täydellinen paikka nauttia luonnonluksuksesta kaikilla aisteilla

Hawkhill
Hawkhill metsä forest
Hawkhill

”Vieraamme kysyvät usein, mistä mökit ovat saaneet nimensä. Ne tulevat kaikki suvustamme. Eino oli vaarimme, Armas hänen veljensä ja Anna heidän siskonsa. Haluamme näin pitää heidät mielessä ja muistuttaa meitä päivittäin siitä, mistä yrityksemme on lähtenyt.”

Hawkhill

8 erikokoista mökkiä, joissa jokaisessa oma laituri, vene sekä nuotiopaikka.

Catering-palvelut, laavu juhlille ja kokouksille sekä eräkokin palvelut.

Retkiä lähiluonnossa, erämaaelämyksiä, villiyrttikursseja ja joogaa

Jokaisessa mökissä oma sauna, uintimahdollisuus sekä talvisin avanto.

Helsingistä ja lentokentältä 50 minuuttia

”Maa kunnasten ja laaksoen,
mi on tuo kaunoinen?
Tuo hohtees kesäpäivien,
tuo loistees pohjan tulien,
tää talven, suven ihana,
mi onpi soma maa?

Siel tuhansissa järvissä
yön tähdet kimmeltää
ja kanteleitten pauhina
siel kaikuu ympär kallioi
ja kultanummen hongat soi:
se onpi Suomenmaa.” 

 

Ote runosta ’Suomenmaa’

Valitut teokset II (1878), Aleksis Kivi

Hawkhill
Hawkhill logo
Hawkhill

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

Hawkhill

EAT

Käytämme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomua mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme pitämään tarjoilujen hiilijalanjäljen matalana tarjoamalla herkullisia kasvisvaihtoehtoja. Kun tarjoamme lihaa, se on riistaa tai lähellä vastuullisesti tuotettua. 

Hawkhill

DO

Hawkhill on täydellinen paikka rentoutua ja irtautua arjen kiireistä. Puhdas luonto ja ulkona tekeminen rauhoittavat ja tuovat hyvää oloa kaikkina vuodenaikoina. Lähde opastetulle patikkaretkelle, osallistu villiyrittiretkelle, joogaa, kokeile melontaa tai vaikka metsäratsastusta. 

Hawkhill

RELAX

Haetko saunaa Nuuksiossa? Haukkamäellä on kuusi vuokramökkiä ja -huvilaa, joissa jokaisessa on upea ja uniikki sauna. Hawkhillin mökit sijaitsevat Nuuksion ympäröimänä rauhallisen metsäjärven rannalla. Saunasta pääset vilvoittelemaan upealle terassille, josta on näkymä suoraan järvelle. Käytössäsi on oma ranta ja laituri, josta voit pulahtaa järveen vilvoittelemaan tai talvella avantoon.

EVENTS

Haukkamäellä järjestät upeat metsähäät  unohtumattomissa Nuuksion erämaamaisemissa erälaavullamme sekä kelohirsihuviloissa majoittuen. Morsiusparille löytyy oma yksityinen hääsviitti ja majoitusta on noin 30 hengelle. Tutustu valmiiseen matsähääpakettiimme ja anna meidän hoitaa tilaisuus alusta loppuun, jotta sinä, rakkaimpasi ja vieraasi voivat nauttia ilman stressiä. Nämä häät tulevat jättämään ikuisen muistijäljen.

HAWKHILL

Hawkhill

KESTÄVYYS EDELLÄ

”Tavoitteenamme on olla kestävän matkailun edelläkävijä ja näyttää kilpailijoille ja kumppaneillemme, miten kannattavan liiketoiminnan voi yhdistää kestävät arvot pystyy yhdistämän.  Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan ympäristöön kohdistuvan rasituksen jatkuvalla kehitystyöllä.”

Matti, omistaja, Hawkhill

METSÄN PARANTAVA VOIMA

”Metsän terveysvaikutuksia on tutkittu pitkään. Jo 30 minuuttia luonnon keskellä rauhoittaa, laskee sydämen sykettä ja parantaa mielialaa. Näistä syistä rento virkistyspäivä tai tyky-päivä onkin hyvä järjestää metsässä!”

Annu, omistaja, Hawkhill

INSPIRAATIOTA LOMALLESI

Hae inspiraatiota, valitse valmis elämyspaketti ja tee lomastasi täydellinen.

MIKÄ ON SINUN SUOSIKKI SAUNASI?

Jokainen kuudesta saunastamme on uniikki, aivan omanlaisensa kokemus. Villa Armaksen saunassa on perinteistä suomalaisen mökkisaunan tuntua puulämmitteisine kiukaineen, kun Villa Juhanin tilava ja linjakas sähkölämmitteinen kelosauna sopii modernimpaan makuun.

LÄHDE KANSSAMME VIRTUAALIMATKALLE

Nuuksion järviylänkö ulottuu Nuuksion kansallispuiston alueiden ympärillä laajalle alueelle. Se on edelleen erämaa-aluetta ja monipuolinen kokonaisuus vaihtelevaa maastoa ja kymmeniä järviä.

Katso video

@HAWKHILLNATURE

  #hawkhill #nuuksio #sustainabletravel #sustainablefinland #greenkeytravel #luxurycottage #luxuryfinland #kelohuvila #kelomökki