Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pohjoismainen luksus on aitoa ja alkuperäistä

Uuden luksuksen suunnannäyttäjä

NLUX on pohjoismaiseen luksukseen keskittyvä lifestylebrändi, yritysverkosto sekä matkailuliiketoiminnan kehittäjä. 

 

NLUX on ehdolla Finnish Travel Galassa vuoden 2023 bisnespartneriksi

Vuonna 2020 keskelle pandemiaa perustettu yrityksemme on nyt ehdolla Finnish Travel Galassa Vuoden bisnespartneriksi. Olemme erittäin ylpeitä ja ilahtuneita, että pieni yrityksemme saa tunnustusta tekemästämme poikkitieteellisestä ja valtakunnallisesta työstä maaseudun kehittämisestä luksusbrändiksi. NLUX Friends -verkostomme on enemmän kuin asiakassuhde – se on rakkautta samoihin arvoihin ja tapaan toimia. 

Olemme sanattoman kiitollisia saamastamme tuesta!

Vuoden bisnespartneria voit äänestää täällä.

 

NLUXin toimitusjohtaja Hanna Kallioniemi on ehdolla Finnish Travel Galassa vuoden 2023 matkailuvaikuttajaksi

Iloksemme saimme toisenkin ehdokkuuden. Toimitusjohtajamme Hanna Kallioniemi on ehdolla Vuoden matkailuvaikuttajaksi. Tämä on huomattava saavutus ottaen huomioon, että Hanna siirtyi vasta vuoden 2019 alussa 20-vuoden IT-uran jälkeen opiskelemaan matkailua. 

Muut kategorian ehdokkaista ovat joko julkisuudesta tuttuja henkilöitä tai pitkän linjan matkailualan ammattilaisia, jotka työskentelevät Suomen suurimmissa matkailuorganisaatioissa. 

Kahden hengen naisistollemme nämä molemmat ehdokkuudet ovat jo voitto itsessään ja vahvistavat käsitystämme, että teemme asioita uudella ja kokonaisvaltaisella tavalla. Kiitos kaikille meitä ennakkoon äänestäneille! 

Vuoden matkailuvaikuttajaa voit äänestää täällä.

 

Valtakunnalliset HAMA-hankkeet

Vuosi 2023 on ollut yrityksellemme merkityksellinen vuosi. Vaikka visiomme on ollut alusta saakka suuri, emme pienuutemme takia ole onnistuneet saamaan julista rahoitusta tekemällemme matkailunkehitystyölle. Iloisena poikkeuksena on ollut syksyllä 2022 myönnetty Lapin ELY-keskuksen hallinnoima rahoitus valtakunnallisille HAMA-hankkeille, joihin olemme päässeet mukaan palveluntarjoajana. Nämä hankkeet ovat olleet juuri sitä, mitä olemme Suomen matkailussa kaivanneet. 

Ruoka- ja luontomatkailuun sekä kalastus- ja metsästysmatkailuun keskittyvät hankkeet ovat tarjonneet alustan normaalia laajemmalle kehitystyölle. 

Haluammekin kiittää seuraavia hankkeita mielenkiintoisista projekteista ja toivotamme teille onnea ja menestystä jatkossakin: Taste of Original Lapland, Skärimat, Lapin kalastusmatkailun kansainvälistymishanke, Visit Ranua ja Visit Parainen.


NLUXin liiketoiminnan kulmakivet

NLUX Northern Luxury Collection esittelee sateenvarjobrändinsä alla aitoja ja alkuperäisiä matkakohteita, tuotteita ja palveluita helposti ostettavassa ja kulutettavassa muodossa pohjoismaista elämäntyyliä jonoaville. Haluamme tarjota matkailijalle mahdollisuuden kokea luonnosta kumpuava pohjoismainen luksus aidoimmillaan.

Tarjoamme alkuperäisiä makuretkiä, kuljemme kulttuurihistoriallisia ja  maisemallisia reittejä. Haluamme luoda enemmän kokevaa kuin katsovaa matkailua, ymmärtävää, tuntevaa ja oivaltavaa toteavan sijaan. Olemme matkailijaa varten.

NLUX Friends on jäsenpalvelumme, johon kutsumme mukaan pohjoismaista luksusta edustavia matkailun helmiä.  Verkostomme yrittäjät ovat rakentamassa uuden luksuksen käsitettä omalla persoonallaan ja osaamisellaan ja heidän maailmassaan kohtaavat  esteettinen kauneus, käsityöläisyys, perinteet, luonnonläheinen pohjoismainen elämäntyyli, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä laadukkaat palvelut. Yrittäjiemme arvot ovat kestävällä pohjalla ja laatutaso huippuluokkaa.

 NLUX Agency auttaa kansainvälisiä matkanjärjestäjiä löytämään piilotetut helmet ja toimii pienten matkailuyritysten edustajana. Suurin osa nykyturisteista tallaa samoja polkuja, ja usein matkailijan on vaikea päästä sisään häntä ympäröivään todellisuuteen. Haluamme tarjota valikoiman, joka tutustuttaa matkailijan Pohjoismaiden yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla.

 

 NLUX Studio – palveluiden sydämellistäjä

Northern Luxury Consultingin liiketoiminnan ytimessä on suomalaisen maaseudun tuotteistaminen ja matkailukohteiden esteettisen ja toiminnallisen tason nostaminen kansainvälisille ekologisuutta ja luonnosta kumpuavaa luksusta etsiville matkailijoille houkuttelevaksi vaihtoehdoksi. Laatutietoiset ja yksilöllistä luksusta arvostavat kuluttajat etsivät jatkuvasti yksilöllisempiä vaihtoehtoja ja perinteiset isot hotelliketjut eivät täytä tämän kohderyhmän kriteerejä.

NLUX Studio tarjoaa laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville palvelu- ja matkailuyrityksille  konsepti- ja sisustussuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan valikoiman erilaisia visuaalisen tarinankerronnan työkaluja. 

Valmiit palvelukonseptimme  sekä kehittämämme NLUX Concept Handbook nopeuttavat ja tehostavat kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan  ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä. 

Sydämellistämme palvelusi. Anna asiakkaittesi rakastua. 

 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaisesta luksuksesta!

Marika & Hanna

Marikan haave

 

 

”Olen aina rakastanut luoda ’maailmoja’ – moodboordeja ja unelmakarttoja. Liimannut ja leikannut – yhdistellyt ja kasannut. Ilokseni huomaan että siitä on tullut myös työni. 

Näen ympäröivän maailman väreinä ja tunnelmina, pieninä yksityiskohtina ja maailman kauneuden hetkissä joita kaikkia en ehdi taltioimaan. Pääosa niistä päätyy kuitenkin NLUXin kotisivuille ja someen. 

Ennen sitä ne ovat suunnittelupalavereita asiakkaan kanssa, pohdintaa oikeasta valokuvaajasta sillä jokaisella on omat vahvuudet. Tavoitellun fiiliksen hahmottamista, kippojen ja kuppien – kukkien ja koristeiden haalintaa, kilometrejä tien päällä, kuvausjärjestelyjä, lokaatioita, yhteistyökumppaneiden ohjeistusta, suunnitelmia tarvittavista malleista ja vaatetuksesta, tilojen stailaamista, ehdotuksia tuotteista, ruuista ja juomista. Oikean kuvausrekvisiitan löytäminen ei ole helppoa, mutta täydellistä on ihana etsiä. 

Milloin se on vintage perintö oman kaapin hyllyllä tai antiikkikauppiaan laina, paikallisen lampurin käsin tehty turkisliivi tai kalastajan aamulla rakkaudella savustama kala, leivottu leipä tai käsin pilkottu aito hunajakenno.

Tärkeintä on hetkessä tekeminen, omaan flow tilaan sukeltaminen ja kaiken kauneuden taltiointi –arvokkainta on kumppanit, jotka näkevät saman ja arvostavat sun etukäteistyötä.  

Siitä syntyy jotain ainutlaatuista joka kerta niin kauan kun silmä näkee sen jonka sydän tuntee. Rakastan työtäni, jos tätä työksi voi kutsua.” 

 

 

 

Marika Goman, visionääri ja luova johtaja 

Palveluiden sydämellistäjä

Autamme asiakkaitamme löytämään oman suuntansa, visuaalisen ilmeensä sekä sydämellistämään liiketoimintansa.

Hae mukaan verkostoomme

Tutustu verkostomme jäseniin

Ota yhteyttä

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm