LappeanLohi NLUX STUDIO EAT

Konseptisuunnittelu: NLUX EAT

CASE: LAPPEANLOHI

LappeanLohi on ollut perinteinen lohenkalastajien kesäpaikka ja asiakkaalla oli toiveena uudistaa kohteen koko brändi, määritellä uudelleen kohderyhmät ja tehdä kyläkoulusta ympärivuotinen majoituskohde.

NLUX Concept Handbookin avulla koko yrityksen visuaalinen ilme, majoitus-, ruoka-, aktiviteetti- sekä hyvinvointituotteet uudistettiin. 

Ruokatuotteet suunniteltiin kokonaan uudelleen ja valmiiden paninien tilalle kehitettiin uudet lähiruokaan perustuvat vitriinituotteet, saunojille sopiva platter -tuote, omatoimimatkailijoille näppärä takeaway grillikassi sekä kesäksi lounasmenu. 

Ruokatuotteen kehittämisestä vastasi NLUX keittiömestari Valtteri Sinkkonen, jonka kädenjälki näkyy myös Nuuksion supersuositussa Nielu -metsäravintolassa.

NLUX Concept Handbookin kehitys- ja suunnitteluprojektin lisäksi LappeanLohen ruokatuotteet kuvattiin NLUXin lifestyle photoshoot -konseptin mukaisesti. Kuvauksien yhteydessä asiakkaalle järjestettiin kahden päivän ruokaworkshop, jossa kaikkien tuotteiden valmistusprosessit ja reseptiikat käytiin läpi.

Kuvauksesta vastasi Iina’s Photography ja NLUX tiimin vastuulla oli kuvaussuunnitelma ja -järjestelyt, stailaus sekä ruokatuotteiden, kuvausrekvisiitan ja materiaalien hankkiminen.

 

LappeanLohi NLUX STUDIO EAT
LappeanLohi huonekuva joogaretriitti
LappeanLohi NLUX STUDIO EAT
LappeanLohi NLUX STUDIO EAT
LappeanLohi NLUX STUDIO EAT
LappeanLohi NLUX STUDIO EAT
LappeanLohi NLUX STUDIO EAT

”NLUX tiimi taikoi esiin kyläkoulumme hengen ja kirkasti brändin. Samalla suunniteltiin uudet ruoka- ja hyvinvointituotteet, jotka tyydyttävät vaativammankin matkailijan tarpeet.

Saimme budjettiimme sopivat selkeät ja konkreettiset suunnitelmat sisä- ja ulkotilojen stailaamiseen sekä vastaanottorakennuksen remontoimiseen. Lisäksi olemassa oleviin kalastajamökkeihin kehitettiin täysin uusi majoituskonsepti.  

NLUX Concept Handbook antoi hyvän ymmärryksen alusta alkaen, mitä odottaa lopputulokselta. Kalastajat tulevat kesällä yllättymään!”

 

Marika Kylmämaa, toimitusjohtaja, LappeanLohi / Kylmämaan Ohjelmat Oy

LappeanLohi NLUX STUDIO EAT

Tutustu muihin NLUX asiakaskasreferensseihin ja projekteihin

Ota yhteyttä