Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Konseptisuunnittelu: NLUX Events

CASe Takapihalla HÄÄKUVAUS

Hääpuku:  Heidi Tuisku COLLECTIONS

Kuvaaja: Viivi / Takapihalla Hääkuvaus

MALLI: CHARLENE GOH / NORTHERN LUXURY CONSULTING

 

Stailaus: Marika Goman / Northern Luxury Consulting

Kuvauslokaatio: Hahkialan Kartano

 

Takapihalla toivoi stailausapua promomorsiuskuvauksiinsa ja NLUX auttoi heitä löytämään sopivan kuvauslokaation – Hahkialan Kartanon, suunnitteli kattaukset ja asetelmat, sitoi morsiuskimpun ja hiuskoristeet sekä hankki kuvauksia varten mallin. 

 

’Monet hääparit haaveilevat pienemmän porukan hääpäivästä, jossa on rento tunnelma eikä yhtään stressiä. He eivät kuitenkaan aina uskalla järjestää unelmiensa mukaisia häitä, koska paine isoille, perinteisille häille on kova. Häiden suunnittelun aikana voi tulla yllättäviltäkin tahoilta oletuksia ja vaatimuksia siitä, miten teidän kuuluisi järjestää oma hääpäivänne. Se voi tuoda paineita, syyllisyyden tunnetta ja epävarmuutta.

 Me kuitenkin uskomme, että teillä on täysi vapaus tehdä tästä ainutlaatuisesta päivästä juuri teidän näköinen ja kutsua vain ne ihmiset, joiden haluatte todella olevan paikalla. Miten vapauttavaa kun ei tarvitse mahtua toisten ihmisten muottiin!’

Susanna ja Viivi, yrittäjät, Takapihalla Hääkuvaus

Tutustu muihin NLUX asiakaskasreferensseihin ja projekteihin

NLUX STAY

Majoitus ja oleskelutilojen tunnelma, toiminnallisuus ja viihtyvyys. Ulko-oleskelutilat, maisemasuunnittelu ja arkkitehtuuri.

NLUX EAT

Raaka-aineet, reseptiikka, ruuan visuaalinen esillepano, tarjoiluastiat, kattaus, noutopöydät, ulkoruokailukonseptit.


NLUX RELAX

Hyvinvointipalvelut, hoidot ja hoitotuotteet, luonnonkosmetiikka, reseptit, sisustus, äänimaailma, värit, tekstiilit ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

NLUX SHOP

Ostettavat tuotteet; ruokaa, juomaa, tekstiilejä, lahjatavaroita, hoitotuotteita ja vaatteita teemaan ja värimaailmaan sovitettuna.

NLUX EVENT

Tapahtumat, tilaisuudet, juhlakonseptit, workshopit, somistusideat ja teemalliset menukokonaisuudet.

Ota yhteyttä