Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

NLUX STUDIO

DESIGNING FEELINGS

NLUX Studio tarjoaa laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville palvelu- ja matkailuyrityksille  konsepti- ja sisustussuunnittelua, stailauspalveluita sekä laajan valikoiman erilaisia visuaalisen tarinankerronnan työkaluja. 

Valmiit palvelukonseptimme  sekä kehittämämme NLUX Concept Handbook nopeuttavat ja tehostavat kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan  ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä . 

NLUX edustaa pohjoismaista luksusta, jossa yhdistyy esteettinen kauneus, pohjoismainen elämäntyyli, luonto, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä laadukkaat palvelut.

Huolellisesti valitut yhteistyökumppanimme takaavan projektien korkean laadun ja onnistuneen asiakaskokemuksen. 

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja anna asiakkaittesi rakastua.  

NLUX DESIGN STUDIO CONCEPTS & DESIGN

NLUX BRAND STUDIO BRAND IDENTITY & STORYTELLING

NLUX CREATIVE STUDIO STYLING & PHOTOSHOOTS

NLUX CREATIVE STUDIO

CASE: CREATIVE LIFESTYLE PHOTOGRAPHY WORKSHOP

NLUX Studion ensimmäinen valokuvausworkshop oli täynnä upeita kattauksia, kartanoromantiikkaa ja stailattuja yksityiskohtia.

Elokuinen pehmeä valo johdatti meidät sekä sisällä että ulkona tehtäviin stailattuihin ruokakuvauksiin, joissa pääroolia näyttelivät riista, kala ja kauden kasvikset.

Ruusutarhassa pääsimme kuvaamaan iltapäivän teehetkelä ja runsasta herkkuvalikoimaa ja päivän päätteeksi jeepin takaosaan rakennettua whiskey-baaria, metsästyskoiria, upeita mallejamme sekä ihanaa illalliskattausta.

NLUX forest fairytale

NLUX DESIGN STUDIO

CASe: METSÄHÄÄT NUUKSIOSSA

Konseptikuvauksissamme uppoudumme teemaan estetiikan näkökulmasta, yhdistelemme tuotteita ja tunnelmia sekä rosoista ja kiiltävää. 

Kokonaisuus syntyy värien harmoniasta, erilaisten pintojen yhdistelmistä sekä väriopin lainalaisuuksista.

Visuaalinen suunnittelu ei ole pelkästään kaunista pintaa, vaan pyrimme tekemään maailmasta toimivampia, helpommin hahmotettavia ja viihtyisämpiä.

Visuaalisen suunnittelun avulla herätetään tunteita ja meidän tehtävämme on saada Sinun asiakkaasi rakastumaan.

LappeanLohi huonekuva joogaretriitti Hanna

NLUX BRAND STUDIO

CASe: LAPPEANLOHI

Autamme matkailuyrityksiä löytämään oman tyylinsä, visuaalisen ilmeensä sekä sydämellistämään liiketoimintansa asiakkaittensa hurmaamiseksi. NLUX Concept Handbook tarjoaa nopean tavan kehittää palveluita vastaamaan vaativien asiakkaiden tarpeisiin sekä tuomaan oman kohteen erityispiirteet esille. 

Tiedämme millaisessa ympäristössä asiakkaasi viihtyy ja osaamme muuttaa pohjoismaisen estetiikan, luonnon kauneuden ja visuaalisuuden kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Vahvuutemme on monialainen osaaminen. Olemme sisustusarkkitehtuurin, muotoilun, palvelumuotoilun sekä rakennusalan asiantuntijoita. Olemme kansainvälisen markkinoinnin, myynnin sekä matkailuliiketoiminnan ammattilaisia. 

Olemme itse eläneet matkailuyrittäjän arkea ja tunnistamme asiakkaiden tarpeen. Ja olemme itse eläneet kansainvälistä luksusmatkailujan elämää ja ymmärrämme loppuasiakkaan toiveet – viimeisintä yksityiskohtaa myöten. 

Sydämellistä palvelusi. 

Tutustu NLUX Studion projekteihin.

Studio landing

”NLUX tiimi taikoi esiin kyläkoulumme hengen ja kirkasti brändin. Samalla suunniteltiin uudet ruoka- ja hyvinvointituotteet, jotka tyydyttävät vaativammankin matkailijan tarpeet.

Saimme budjettiimme sopivat selkeät ja konkreettiset suunnitelmat sisä- ja ulkotilojen stailaamiseen sekä vastaanottorakennuksen remontoimiseen. Lisäksi olemassa oleviin kalastajamökkeihin kehitettiin täysin uusi majoituskonsepti.  

NLUX Concept Handbook antoi hyvän ymmärryksen alusta alkaen, mitä odottaa lopputulokselta. Kalastajat tulevat kesällä yllättymään!”

 

Marika Kylmämaa, toimitusjohtaja, LappeanLohi / Kylmämaa Oy

"Ruokaelämys on muutakin kuin hiotun annoksen aistittava maku ja ulkonäkö. Myös tarina, tunnelma, tila ja taide esittäytyy isossa roolissa."
VALTTERI SINKKONEN
Keittiömestari, Sås Catering

Tutustu NLUX Studion asiakasreferensseihin ja projekteihin

Ota yhteyttä

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm