Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nuuksion kansallispuiston helmi

HAWKHILL COTTAGE RESORT

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, emme pelkkää majoitusta. Vastaanotamme kaikki vieraamme henkilökohtaisesti ja tutustutamme heidät mökkeihin ja lähialueeseen. Näin asiakkaamme saavat kaiken irti rentouttavasta mökkielämyksestään.

”Vieraamme kysyvät usein, mistä mökit ovat saaneet nimensä. Ne tulevat kaikki suvustamme. Eino oli vaarimme, Armas hänen veljensä ja Anna heidän siskonsa. Haluamme näin pitää heidät mielessä ja muistuttaa meitä päivittäin siitä, mistä yrityksemme on lähtenyt.”

8 erikokoista mökkiä

Catering-palvelut, ulkoilmaneuvotteluhuone ja eräkokkailua

Retkiä lähiluonnossa, erämaaelämyksiä, villiyrttikursseja ja joogaa

Saunat jokaisessa mökissä, järven rannalla  ja talvisin avantomahdollisuus

Helsingistä ja lentokentältä 50 minuuttia

”Maa kunnasten ja laaksoen,
mi on tuo kaunoinen?
Tuo hohtees kesäpäivien,
tuo loistees pohjan tulien,
tää talven, suven ihana,
mi onpi soma maa?

Siel tuhansissa järvissä
yön tähdet kimmeltää
ja kanteleitten pauhina
siel kaikuu ympär kallioi
ja kultanummen hongat soi:
se onpi Suomenmaa.” 

 

Ote runosta ’Suomenmaa’

Valitut teokset II (1878), Aleksis Kivi

TUTUSTU PALVELUIHIN

Elämykset on tehty löydettäviksi ja elämä nautittavaksi. Alta löydät parhaat vinkit alueen tarjonnasta ruokaelämyksistä ostoksiin.

EAT

Käytämme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomua mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme pitämään tarjoilujen hiilijalanjäljen matalana tarjoamalla herkullisia kasvisvaihtoehtoja. Kun tarjoamme lihaa, se on riistaa tai lähellä vastuullisesti tuotettua. 

DO

Hawkhill on täydellinen paikka rentoutua ja irtautua arjen kiireistä. Puhdas luonto ja ulkona tekeminen rauhoittavat ja tuovat hyvää oloa kaikkina vuodenaikoina. Lähde opastetulle patikkaretkelle, osallistu villiyrittiretkelle, joogaa, kokeile melontaa tai vaikka metsäratsastusta. 

RELAX

Haetko saunaa Nuuksiossa? Haukkamäellä on kuusi vuokramökkiä ja -huvilaa, joissa jokaisessa on upea ja uniikki sauna. Hawkhillin mökkikylä sijaitsee Nuuksion ympäröimänä rauhallisen metsäjärven rannalla. Saunasta pääset vilvoittelemaan upealle terassille, josta on näkymä suoraan järvelle. Käytössäsi on oma ranta ja laituri, josta voit pulahtaa järveen vilvoittelemaan tai talvella avantoon.

EVENTS

Haukkamäellä järjestät kokouksen unohtumattomissa Nuuksion erämaamaisemissa kelohirsihuvilassa järven rannalla. Tarjolla on neljä eri kokoista järven rannalla sijaitsevaa hirsihuvilaa. Kaikki huvilamme ovat täysin varusteltuja ja niissä on oma sauna sekä ranta soutuveneineen, jotka ovat käytössänne tapahtuman ajan.

HAWKHILL NATURE

KESTÄVYYS EDELLÄ

”Tavoitteenamme on olla kestävän matkailun edelläkävijä ja näyttää kilpailijoille ja kumppaneillemme, miten kannattavan liiketoiminnan voi yhdistää kestävät arvot pystyy yhdistämän.  Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan ympäristöön kohdistuvan rasituksen jatkuvalla kehitystyöllä.”

Matti, omistaja, Hawkhill Nature 

METSÄN PARANTAVA VOIMA

”Metsän terveysvaikutuksia on tutkittu pitkään. Jo 30 minuuttia luonnon keskellä rauhoittaa, laskee sydämen sykettä ja parantaa mielialaa. Näistä syistä rento virkistyspäivä tai tyky-päivä onkin hyvä järjestää metsässä!”

Annu, omistaja, Hawkhill Nature

INSPIRAATIOTA LOMALLESI

Hae inspiraatiota, valitse valmis elämyspaketti ja tee lomastasi täydellinen.

MIKÄ ON SINUN SUOSIKKI SAUNASI?

Jokainen kuudesta saunastamme on uniikki, aivan omanlaisensa kokemus. Villa Armaksen saunassa on perinteistä suomalaisen mökkisaunan tuntua puulämmitteisine kiukaineen, kun Villa Juhanin tilava ja linjakas sähkölämmitteinen kelosauna sopii modernimpaan makuun.

Hawkhill Nature cabin

LÄHDE KANSSAMME VIRTUAALIMATKALLE

Nuuksion järviylänkö ulottuu Nuuksion kansallispuiston alueiden ympärillä laajalle alueelle. Se on edelleen erämaa-aluetta ja monipuolinen kokonaisuus vaihtelevaa maastoa ja kymmeniä järviä.

Katso video

@HAWKHILLNATURE

  #hawkhillnature #nuuksio #sustainabletravel #sustainablefinland #greenkeytravel #luxurycottage #luxuryfinland #kelohuvila #kelomökki