Mökkimaisemassa asuu onnellisuus

Tutustu koko mallistoon

Täällä olet perillä

Isonkenkäisten Klubi kota ruokaa avotulella EAT

Isokenkäisten Klubi

Lempeä erämaa ympärillä, raikasta ilmaa keuhkojen täydeltä ja ihanaa rauhaa kaukana kiireestä. Kauniit, vanhat rakennukset kertovat menneiden sukupolvien tarinoita kun juoksutat kättäsi vanhaa hirttä pitkin.

Lue lisää »

Hawkhill Nature

Hawkhillin huvilat ja mökit sijaitsevat kivenheiton päässä lapsuudenkodistamme ja samoilu Nuuksion järviylängöllä on meillä veressä. Haluamme tarjota saman elämyksen vieraillemme.

Lue lisää »

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Lue lisää »

Nukahda tunturissa pauhaavan tuulen tuiskeeseen hirsimökissäsi. Ihastele pohjoista tähtitaivasta lasikattojen alla lämpöisessä iglussa.

Herää linnunlauluun ja auringonsäteisiin järven rannalla. Kastele itsesi kesäsateessa tai laskeudu metsälammen vilvoittavaan veteen. Pysähdy ja hengitä. 

Shop the look

Tunne tyyneys ja autenttisen ympäristön rentouttava vaikutus. Rakastu rauhaan, lepoon ja turvallisuuden tunteeseen, joka kuljettaa kauaksi hektisestä hälystä ja avartaa ajatuksia. 

Vahvista luontosuhdettasi, joka auttaa juurtumaan hetkessä elämisen onneen. Lumoavan kauniin piilopaikkasi seinät pitävät sinut tarvittaessa suojassa niin säältä kuin stressiltä. Silti vain astumalla ovesta ulos, voit kokea villin luonnon läheisyyden.

Täällä olet perillä.

Talven pinkkiä hehkua

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm