Tutustu koko mallistoon

 

 

CABIN LIFE

Näiden seinien sisällä olet lähempänä luontoa, kuin majoittuessasi voit koskaan olla. Tunne tyyneys ja autenttisen ympäristön rentouttava vaikutus.

Täällä olet perillä.

Täällä olet perillä

Hawkhill Nature

Hawkhillin huvilat ja mökit sijaitsevat kivenheiton päässä lapsuudenkodistamme ja samoilu Nuuksion järviylängöllä on meillä veressä. Haluamme tarjota saman elämyksen vieraillemme.

Lue lisää »

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Lue lisää »
tyttö sininen myssy pipo

Nukahda tunturissa pauhaavan tuulen tuiskeeseen hirsimökissäsi. Ihastele pohjoista tähtitaivasta lasikattojen alla lämpöisessä iglussa.

Herää linnunlauluun ja auringonsäteisiin järven rannalla. Kastele itsesi kesäsateessa tai laskeudu metsälammen vilvoittavaan veteen. Pysähdy ja hengitä. 

Isonkenkäisten Klubi vanha seinä
LappeanLohi huonekuva joogaretriitti

Shop the look

Tunne tyyneys ja autenttisen ympäristön rentouttava vaikutus. Rakastu rauhaan, lepoon ja turvallisuuden tunteeseen, joka kuljettaa kauaksi hektisestä hälystä ja avartaa ajatuksia. 

Vahvista luontosuhdettasi, joka auttaa juurtumaan hetkessä elämisen onneen. Lumoavan kauniin piilopaikkasi seinät pitävät sinut tarvittaessa suojassa niin säältä kuin stressiltä. Silti vain astumalla ovesta ulos, voit kokea villin luonnon läheisyyden.

Täällä olet perillä.

unisieppari

Talven pinkkiä hehkua

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm