Tutustu koko mallistoon

Täällä olet perillä

Nuuksion Taika

Nuuksion järviylängöllä tunnelma on kuin suoraan paratiisissa. Kauniin järven rannalla sijaitseva Villa Paratiisi tarjoaa vierailleen kauniiden maisemien lisäksi laadukasta majoitusta ja tekemistä jokaiseen makuun.

Lue lisää »

Hilltop Forest

Inkoossa korkealla kukkulalla sijaitseva keidas tarjoaa luonnon ylellisyyttä, herkkyyttä ja kauneutta. Puiden keskellä on helppo hengittää ja irrottautua kaupungin hälystä.

Lue lisää »

Haltia Lake Lodge

Haltia Lake Lodge sijaitsee Nuuksion upean kansallispuiston sydämessä kaukana hälystä ja turhuuksista, Koe hyvän elämän ainekset lintukodossa.

Lue lisää »
Hawkhill

Hawkhill

Nuuksion sydämessä sijaitseva Hawkhill edustaa mökkeilyn aatelia ja on täydellinen paikka nauttia luonnonluksuksesta kaikilla aisteilla.

Lue lisää »

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Lue lisää »

Parasta kesässä on mökki

Tunne tyyneys ja autenttisen ympäristön rentouttava vaikutus. Rakastu rauhaan, lepoon ja turvallisuuden tunteeseen, joka kuljettaa kauaksi hektisestä hälystä ja avartaa ajatuksia. 

Vahvista luontosuhdettasi, joka auttaa juurtumaan hetkessä elämisen onneen. Lumoavan kauniin piilopaikkasi seinät pitävät sinut tarvittaessa suojassa niin säältä kuin stressiltä. Silti vain astumalla ovesta ulos, voit kokea villin luonnon läheisyyden.

Täällä olet perillä.

Mökillä on parasta talvella

Nukahda tunturissa pauhaavan tuulen tuiskeeseen hirsimökissäsi. Ihastele pohjoista tähtitaivasta lasikattojen alla lämpöisessä iglussa.

Herää linnunlauluun ja auringonsäteisiin järven rannalla. Kastele itsesi kesäsateessa tai laskeudu metsälammen vilvoittavaan veteen. Pysähdy ja hengitä. 

Isonkenkäisten Klubi vanha seinä
LappeanLohi huonekuva joogaretriitti

Talven pinkkiä hehkua

unisieppari