Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Metsän kätkemä

HILLTOP FOREST 

This oasis located on a hill top in Inkoo allows visitors to experience the quiet beauty of nature. In the middle of the trees, one can breathe easy and disconnect from the hustle and bustle of the city.

Kauniit huolellisesi valitut yksityiskohdat rauhoittavat mielen ja yksinkerrainen ja samalla designiltaan ainutlaatuinen majoitus antaa tilaa nauttia elämän yksinkertaisista asioista.  

Hidasta ja hiljenny. Metsä odottaa sinua.

”Studio Puiston suunnittelemat Space of Mind -metsämajoitusyksiköt kilpailevat metsän kauneuden kanssa. Hiotut yksityiskohdat tarjoavat luonnon luksusta.”

Kolme majoitusyksikköä, joiden jokaisen yhteydessä designulkohuussi.

Metsä ympärilläsi on helppoa kulkea ja tarjoaa loputtomat mahdollisuudet seikkailuille, samoin majoituksen hintaan kuuluvat polkupyörät.

Aamiaiskori, loungen tarjoilut sekä pitsauuni pitävät nälän loitolla.

Metsäspa tarjoaa henkeäsalpaavan maisemaan saunasta, eksoottisen ulkosuihkun sekä ulkoporeammeen.

Inkooseen ajaa 45 minuuttia Helsingistä.

ARKKITEHTUURIN KAUNEUTTA

Space of Mind -metsämajoitusyksiköt ovat ammattitaitoisten käsityöläisten rakentamia. Toiminnallisuus on tarkkaan mietitty ja tavoitteena on ollut luoda tila, joka yhdistyy luontoon mahdollisimman saumattomasti ja jälkiä jättämättä. 

 

FIND OUT ABOUT OUR SERVICES

Experiences are made to be discovered and life is meant to be enjoyed. Below you will find the best tips on what the area has to offer, from food experiences to shopping.

EAT

Rentoudu pienessä oleskelutilassamme, syö ulkona tai käpery piilopaikkaasi. Hilltop Forestissa voit valita, missä ruokailet; hidasta ja nauti lomastasi omaan tahtiisi. Vaikka meillä ei ole perinteistä ravintolaa, olemme varmistaneet, että nautit sekä maisemista että ruuasta.

DO

Täällä voit tehdä kokemuksestasi omannäköisen. Hilltop ei ole perinteinen hotelli eikä tarjoa runsasta aktiviteettivalikoimaa – siitä vastaa ympäröivä luonto. Tällä kannattaa ottaa kaikki irti hitaasta elämästä ja jättää suorittaminen kaupungin hälinään. 

RELAX

Wellness Shed on Hilltop Forestin sydän ja Forest Loungen ja Forest Span koti. Täällä nautit yksityisestä rauhasta keskellä metsämaisemaa.

EVENT

Haluatko nauttia lomasta ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa? Tee lomakohteesta oma ja varaa kuuden hengen minikohteemme yksityiskäyttöösi. 

Räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden toiveittesi mukaan: joogaa, viininmaistelua tai 7-ruokalajin illallisen yksityisen keittiömestarin johdolla.

HILLTOP FOREST

HYVINVOINNIN KEIDAS

Ihastuttava maisemasauna, ulkosuihku sekä kaunis poreamme metsäisellä jyrkänteellä tarjoavat upean maiseman ilta-aurinkoon.

 

LUONNON LUKSUSTA

Alkuperäinen suunnitelmasi viipyä vain yksi yö tulee takuuvarmasti kaduttamaan. Luultavimmin haluat jäädä koko loppuelämäksesi.

YKSILÖLLISYYTTÄ JA YKSITYISYYTTÄ

Täällä voit jättää kellon kotiin ja elää luonnon rytmissä nauttien jokaisesta kauniista yksityiskohdasta ja lämminhenkisestä palvelusta. 

@HILLTOP_FOREST

  #hilltopforest #visitinkoo #forestsuite #staycation #boutiquehotel #uniquestay #metsäspa #forestspa #forestresort

Photo credits @puurovisuals