Tutustu koko mallistoon

 

NEW HERITAGE

Upeat, vanhat rakennukset kertovat sataa tarinaa ja puutarhojen hurmaava tuoksu lumoaa vierailijansa. Keskellä komeita kartanoja, hempeitä huviloita ja villoja, pääset osalliseksi ainutlaatuista kulttuurimaisemaa.

Täällä olet perillä

Tertin kartano ulkokuva järveltä

Tertin Kartano

Koe ikoninen sesonki lähiruoka lounas- ja brunssi Mikkelissä, sekä löydä samalla ihanimmat lahjatavarat, sisustustuotteet ja luomuherkut itselle tai ystävälle

Lue lisää »
Katso video
New heritage door
Studio landing

Historiakin on ollut joskus vain hetkiä.

Täällä kirjoitetaan kallisarvoisia muistoja juuri sinun tarinaasi.

Nauti lasillinen luomuviiniä ja pukeudu kauneimpaan asuusi salissa tarjoiltavaa illallista varten. Nuku levolliset yöunesi puhtaissa ja pehmeissä, valkeissa lakanoissa.

Alueiden ylellinen ulkoasu syntyy historiallisesta arkkitehtuurista ja harkitusta muotoilusta. 

Ylläty yksityiskohdista ja anna estetiikan tarjoilla elämyksiä. Kauniit kattaukset, ympäröivä taide ja kartanotunnelma kuljettavat sinut menneiden aikojen maailmaan.

Hotelli Punkaharju huvila syysväreissä

Rakkaudesta omaan maahamme syntyi NLUX Northern Luxury mallisto. Meillä on unelma pitää huolta yhteisestä kulttuuriperinnöstämme. 

Vuosisadan vaihteen tarinankertojien tyyli inspiroi meitä ja haluamme välittää autenttista kauneuden kokemusta pohjoisen ainutlaatuisen luonnon helmassa. 

Täällä saat yksityisiä hetkiä huolehtia hyvinvoinnistasi. Kuljeskele pitkin puutarhaa ja anna aisteillesi tilaa.

Heittäydy hemmotteleviin, luonnon antimista tuotettuihin spa-elämyksiin ja kiedo itsesi pehmeään kylpytakkiin. 

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm