Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

HYVINVOINTIHOTELLI LUPPO

Voimaa luonnosta

HALTIA LAKE LODGE

Metsäretriitti kahdelle

HILLTOP FOREST

Photocredit: Valentino Valkaj

Somaattisia hoitoja ja ääniterapiaa

OLO CENTER

Elä ihmeessä -retriitin lumoa

VILLA ORA’S

Eläinterapiaa ja hiljentymistä

hali hideaway

Tutustu myös muihin retriittikohteisiimme

NLUX RETREAT COLLECTION

Loihtua

Loihtuan pihapiiristä löydät useita majoitusvaihtoehtoja. Wanhan Paksun majatalo tarjoaa kodikasta majoitusta sukutarinoiden äärellä ja Majatalo Ellin yläkerrassa voit hypätä vaikkapa muinaisen myrrysnoidan tai metsästäjän vaatteisiin.

Lue lisää »

House of Northern Senses

Virkkulan vanha kyläkoulu kutsuu rakastumaan pohjoiseen luontoon ja sen antimiin, ihmisiin, valoon, ääniin, väreihin, kylmään, kuumaan ja aitoon paikalliseen ruokaan.

House of Northern Sensesissä tarjota ympärivuotisia elämyksiä ja hetkiä kaikille aisteillesi, joihin paikan omistajat rakastuivat vieraillessaan ensimäistä kertaa Virkkulassa.

Lue lisää »

LappeanLohi

LappeanLohi sijaitsee komeiden rantakallioiden päällä, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen varrella, Lappean kuuluisan lohisuvannon puolivälin paikkeilla.

Lue lisää »
Hawkhill

Hawkhill

Nuuksion sydämessä sijaitseva Hawkhill edustaa mökkeilyn aatelia ja on täydellinen paikka nauttia luonnonluksuksesta kaikilla aisteilla.

Lue lisää »

@NLUX_COLLECTION

#NLUX #nluxcollection #northernluxury #northernaesthetics #nordicdesign #handmade #handcrafted #authentic #livelikeanordic #findyourcalm