NLUX MAGAZINE VOL 1, 2022

Northern Luxury Consulting on kahden naisen vahvasta visiosta syntynyt perinteisiä rajoja murtava palveluverkosto, joka tarjoaa laatuun ja korkeatasoiseen asiakaskokemukseen panostaville matkailuyrityksille koko liiketoiminnan huomioon ottavaa kokonaisvaltaista arkkitehti-, sisustus-, tuote- ja palvelukonseptien suunnittelua sekä laajan valikoiman erilaisia brändin rakennuksen ja visuaalisen tarinankerronnan työkaluja.

NLUX Studion palvelukonseptit nopeuttavat ja tehostavat pienyrittäjien kehitystyötä ja tarjoavat  globaaleihin parhaisiin käytäntöihin pohjautuvan ideapankin, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan asiakkaan odotukset ylittävää wow-efektiä. Pohjoismainen uusi luksus syntyy aitoudesta ja alkuperäisyydestä sekä huippuunsa hiotusta palvelukokemuksesta. 

NLUX Studio muotoilee tunteita ja tavoitteenamme on saada asiakkaat rakastumaan.

NLUX Studio – Designing Feelings

UUTTA

NLUX Creative Studio

NLUX Creative Studion stailaus- ja konseptikuvauspalvelut takaavat asiakkaasi hurmaavat kuvat myynti- ja markkinointimateriaaleihisi.

Metsähäät

Varaa koko Hawkhillin mökkikylä ja järjestä upeat täyden palvelun metsähäät koristeluineen ja majoituksineen Nuuksion kansallispuistossa.

INSPIROIDU

Metsänkeijun matkassa

REFERENSSIT

Tutustu NLUX STUDIO asiakkaisiimme

Case Metsähäät Nuuksiossa

Taianomaiset metsähäät Nuuksion sydämessä tarjoavat estetiikkaa ja ekologisuutta. Löydä oma metsänkeijusi ja sukella metsän syleilyyn.

Case LappeanLohi

Ruokakonseptien suunnittelu, reseptiikka, ravintolan stailaus, tarjoiluehdotukset, visuaalinen sisällöntuotanto ja valokuvausjärjestelyt.

INSPIROIDU

Kaamoksen kauneutta

LOMAVINKIT

Pohjoista luksusta
kaikille
aisteille

Pohjoista luksusta kaikille aisteille

The Barö

The Bärö yhdistää meren läsnäolon, viimeistellyn arkkitehtuurin ja henkilökohtaisen palvelun saaristolaistunnelmaan.

Isonkenkäisten Klubi kota ruokaa avotulella EAT

Isokenkäisten Klubi

Lempeä erämaa ympärillä, raikasta ilmaa keuhkojen täydeltä ja ihanaa rauhaa kaukana kiireestä. Kauniit, vanhat rakennukset kertovat menneiden sukupolvien tarinoita kun juoksutat kättäsi vanhaa hirttä pitkin.

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventuren ja Vasaran porotila tarjoavat vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden ja saamelaiset perinteet.  Peerajärven rannalla sijaitsevat neljä maisemamajoitusta tarjoavat upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. 

Tertin kartano ulkokuva järveltä

Tertin Kartano

Koe ikoninen sesonki lähiruoka lounas- ja brunssi Mikkelissä, sekä löydä samalla ihanimmat lahjatavarat, sisustustuotteet ja luomuherkut itselle tai ystävälle

Hawkhill

Hawkhill

Nuuksion sydämessä sijaitseva Hawkhill edustaa mökkeilyn aatelia ja on täydellinen paikka nauttia luonnonluksuksesta kaikilla aisteilla.

Hotelli Punkaharju huvila syysväreissä

Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharjun tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille upeassa kansallismaisemassa. Tervetuloa vieraaksemme nauttimaan Saimaan parhoista paloista.

Puukarin Pysäkki Anni seinustalla kyltin kanssa

Puukarin Pysäkki

Puukarin Pysäkki on kotoisaa paikallisuutta, luontoa, hyvää ruokaa ja elämyksiä arvostaville unelmakohde. Lepää luonnon rauhoittavassa syleilyssä ja nauti puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja. Luo yhteys luontoon ja löydä takaisin omalle uniikille polullesi.

BOUTIQUE

Kauniita unia ja aikaa itselle

Lillan Hotel & Kök

Tunnelmallinen boutique-hotelli, aamiaiskahvila sekä illallisravintola Kök kauniissa Viinikan puutarhakaupunginosassa, vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. 1928 rakennetussa kauniissa puurakennuksessa sijaitsevassa hotellissa pääset nauttimaan yksilöllisistä huoneista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Vanha Pappila Hetki

Vanha Pappila Hetki

Vanha Pappila Hetkestä löydät laadukkaan hotellimajoituksen, herkullisia makumaailmoja ja ihania sisustuslöytöjä. Yli 130 vuoden ajan pappila on tarjonnut vieraanvaraisen kodin tutuille ja tuntemattomille. Nyt on sinun vuorosi.

Langin Kauppahuone

Yövy romanttisessa neidonkamarissa tai merihenkisessä kapteenin hytissä! Jokainen hotellihuoneemme on sisustettu yksilöllisesti.

Ota yhteyttä